Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Žijeme s vlčákem...

Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků

Thread Tools Display Modes
Old 11-01-2011, 12:49   #16
Adrian
Junior Member

Adrian's Avatar

Quote:
Originally Posted by mellorn View Post
A proc uz nesmi pes spat v loznici s vami i miminem?fakt me to zajima,jake duvody to muzou byt.hygienicke?to snad v psi domacnosti nehrozi myslim.nebo se bojite,ze by se mohlo v noci neco stat? Ja teda deti neplanuju,ale osobne bych vlcku oddelenou,byt jen prepazkou nechtela.
To by mě taky zajímalo.
Nechápu lidi, co mydlí dítě každou hodinu a vyvařují lžičky. Nejlepší způsob, jak "vyrobit" dítěti alergii je mít ho ve sterilních podmínkách. A taky jsem přesvědčená, že v momentě, kdy psa zvyklého na společnost a určité rituály vystrčíte někam za ohrádku, zaděláváte si na problém. Proč by už neměl být se smečkou? Copak tím, že se narodilo dítě se pes stává prašivým? A jestli byl do té doby betou, proč je na tom najednou hůř než omega? To je výzva to tomu malému řvoucímu uzlíku nandat...
Miminu je to přece jedno a když v jeho přítomnosti naopak dáte psovi o piškot víc, bude se na něj spíš těšit a bude v jeho společnosti rád a hodný. (Aspoň to mi dává rozum, který o psech mám.)
Marianka.W

Konec konců, od dubna si to ověříme...
Adrian jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules