Děkuju dodatečně za přání.
Váš Ramon se skutečně našel na polích za Starou Líšní, kde se přidal ke mně na vyjížďce s koněm a mým psům. Myslela jsem si, že jen na vycházce odběhl od svého majitele a po chvíli se od nás odpojí a vrátí se, ale nestalo se. Následoval nás do stájí a nechtěl odejít ani když jsem už naložila své psy do auta a chtěla odjet. Neměla jsem samozřejmě tušení, že odkud vlastně přiběhl ani jak dlouho je volně venku, takže jsem se nakonec rozhodla ho chytit a předat útulku, kde jak jsem doufala by ho jeho majitel měl nejsnáze najít.
Viděla jsem v životě jen asi dva pejsky ČSV, a oba byli daleko menší než Váš Ramon, proto jsem z jeho velikosti přes veškerou hravost usoudila na větší stáří.
Jsem opravdu nesmírně ráda, že se k Vám v pořádku dostal zpátky. Kdysi jsem takto přišla o svého prvního pejska, který byl podobný průzkumník, dodnes si myslím, že mi ho zastřelili myslivci. Takže jsem měla veliký zájem na tom, aby se majitel našel. A myslím, že vzhledem k tomu, že vše nakonec dobře dopadlo, jste zase takovou smůlu neměl.
Na závěr - Váš Ramon je velice krásný a výjimečně milý pes.
Přeju co nejméně podobných zážitků a srdečně zdravím Vás oba