![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]()
Wszystkim naleza sie ogromne gratulacje!
Oczywiscie najwieksze Amberkowi, bo wygrywac Rase bedac weteranem i maja jeszcze TAKA konkurencje to nie lada wyczyn... Tym bardziej, ze Zoran latwo sie nie poddal (ba, wcale sie nie poddal)... ![]() Gratulacje dla Jotuna, bo wiem, ze wygladal pieknie (zastanawialam sie, czy zdarzyl juz nadbrac futra, a okazuje sie, ze awansowal nawet na faworyta). Tajdze - choc na temat jej ruchu nie dowiedzielismy sie niczego nowego... Mam tylko nadzieje, ze nie bede miala pecha spotkac sie z Wami na ringu. (no dobra, taka przegrana by nie bolala... ![]() No i oczywiscie dla wnuczka Geiroda za kultywowanie rodzinny tradycji szalenstw na ringach... ![]() Smiej sie, smiej.... Ale ten opis na serio pasuje do Rudej.... ![]() MISTERNY: "1. «składający się z wielu drobnych, precyzyjnie wykonanych elementów» 2. «obmyślony w każdym szczególe, wymagający wielu zabiegów»" lub "wykonany precyzyjnie, artystycznie; kunsztowny, " Ruda ma cos w sobie co nasuwa takie skojarzenia... Bo jak raz sie ja widzialo to trudno o niej zapomniec... ![]() Quote:
![]()
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|