![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Stare ale jare
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Fajne foty
![]() A czy Wasze wilczaki miały kiedyś do czynienia z kotem, że tak rzecz ujmę, nadmiernie asertywnym? Tj. tłamszącym, terroryzującym, a w razie potrzeby atakującym bez litości psa, dopóki się nie upewni, że ma nowego lokatora pod pazurem? Mnie się trafiła taka diablica (do pańci kochana, ale do innych zwierząt szuja wstrętna ![]() Dla kontrastu z przyjacielskimi obrazkami - początkowe kontakty mojego psa z kocicą wyglądały tak: ![]() Za sprawą perspektywy nie rzuca się w oczy różnica, ale kocica waży ok. 4 kilo, kundel 35, a to jego musiałam pierwszego dnia bronić przed wściekłą szarżą, to on krzyczał rozpaczliwie, że pomocy, bo mordują... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Moja kocica wyprowadziła się na piętro, z dala od psa, ale jak już spotka się z Prestą, to szczeniaczek, uszy po sobie, ogonkiem merda, przypada do ziemi przednimi łapkami, oddaje brzuch, żeby udobruchać kotkę a ta ciągle się jeży, prycha i 'wyje, warczy'(to coon, potrafi z siebie wydać najdziwniejsze odgłosy
![]() ![]() ![]() P.S. Pierwszą krew już kot z psa upuścił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() "Peya nie trzymaj glowy kotka w paszczy, bo kotek nie moze oddychac....."
![]() |
![]() |
#5 |
Wilkokłak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
a pamiętacie młodą Cayo i małego Bąbelka:
![]() Dzisiaj, po latach, Bąbelek zachowuje się jak prawdziwy wilczak, czym doprowadza mnie do szewskiej pasji (wystarczy, że dwa psy otwierają sobie drzwi, żebrają, itp., niekoniecznie musi to tez robic kot w domu). Dobrze, ze kur nie przynosi od sąsiadów... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
znalazłam jeszcze to:
![]() a potem: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |