|
|
|
|||||||
| Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Růstové stimulátory jsou ve všech třech směsích pro brojlery, jen v té poslední, která se krmí posledních 3-5 dní před porážkou je jich prý (!!) míň. Ale v dnešní době, kdy je humus ve všem, nejen v krmení pro zvířata, opravdu až zas tak nevěřím . Jako nevěřím, že to ve výkrmně vždycky vyjde tak, že jim BR2 (tedy ta předposlední směs) vyjde tak, aby se dokrmila 5 dní před porážkou.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
nalezla jsem web barfujeme.cz,kde je nabidka bio skeletu apod....doma to prozkoumam,mozna to nebude zase tak hrozne drahy jako pro lidi.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arimminum Kennel
|
Ja krmim 2x denne,krmna davka je okolo 600gr,ale mam feny dost tluste hlavne Andromedu ,ktere je 6 let.Kolik vy toho davate?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
no asi takky tak.Arwen neni tlusta,ale je mala a jde to na ni dost videt,kdyz trosku pribere,tak kvuli kyclim se ji snazim drzet stihlou. Ale neni vyhubla,to bych asi nesnesla tejrat zvire hlady,aby tady byla o rok dyl.ale kdyz dostane ucho nebo morkovou kost,tak ji to neodectu z davky,to ma na prilepsenou.Ale stejne se tvari,ze ji tim hladem tejram,zrala by furt a a jakekoliv mnozstvi.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Takže bych řekla že ty 2-3% tělesné hmotnosti přesně odpovídají (u nás -cca40kg - 800-1200g krmiva). (A počítala bych výslednou hmotnost které chci dosáhnout - takže jestli chci zhubnout fenu na 35kg - KD vychází 700 - 1050g krmiva denně.) Last edited by Elsia&Benjamin; 10-02-2011 at 21:34. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
tak jsem to zkusila a objednala jsem celkem 7 kg biomasa plus nejake susene usi.Bude to mit asi na 14 dni,takze pokud bych se vykaslala na velkochovy a chtela bych krmit timto,tak jsem financne na cene tech ultrapremiovych granuli cca 1300 mesic.No pekny
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|