![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
love and terror
|
![]()
Zgloszenie przy wejsciu. Numerka sie nie pokazuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
K-Lee Family
|
![]()
No to się spóźniłam ze swoją gotowością
![]() Co do ringówki, to ja polecam skórzaną, dość cienką ![]() ![]() ![]() ![]() Uczysz tylko spokojnego stania i biegania w kłusie, tak, żeby suka nie skakała zabawowo do ręki ![]() Żarcie możesz mieć, i jeśli Wondera jest żerna to polecam jak najbardziej. Ja najczęściej mam, choć już sporadycznie kali je w ringu dostaje ![]() ![]() Pocztą przed wystawą ZK wysyła potwierdzenie przyjęcia psa na wystawę. Z tym potwierdzeniem przychodzi też numerek, jeśli zrobisz wcześniej wpłatę (jeśli płacisz na miejscu, to numerek odbierasz w sekretariacie). Na potwierdzeniu masz napisane, czy wpłata uregulowana, jeśli jest zrobiona, a mimo to na potwierdzeniu masz napisane, że brak wpłaty - to bierzesz ze sobą potwierdzenie zrobienia przelewu. Na potwierdzenie za darmo wchodzi pies i jedna osoba, więc jeśli jedziesz z osobą towarzyszącą, to ona będzie musiała kupić bilet wstępu. Przy wejściu będą także sprawdzać paszport/książeczkę zdrowia z aktualnym szczepieniem psa przeciwko wściekliznie. Kagańce na wystawie noszą tylko psy, którym nie ufają ich właściciele ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Spoko, do wystawy więcej niż miesiąc ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Jeszcze ponad miesiąc do wystawy...a ja taka niecierpliwa jestem
![]()
![]() |
#5 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Co poniektórych informuję:
nie jest łatwą rzeczą wyprawa do Katowic, kiedy jest się nieco leniwą panią w średnim wieku, przemieszczającą się zaniedbanym 11-letnim Renault Kangoo z 226-tysięcznym przebiegiem i zdychającym silnikiem (na razie mnie nie stać na lepsze autko, mam inne priorytety), 2 dni przed osiemnastką kochanego syna i w obliczu tego, że psie konkursy piękności nie były, nie są i pewnie nie będą moją pasją ![]() Ale się postaram mimo wszystko dotrzeć. Jeśli mi sie nie uda, nie bedzie to kwestia tchórzostwa. Bies zmusza mnie do różnego rodzaju aktywności, i jestem mu za to wdzięczna. Zdaję sobie również sprawę, że jest to mój pierwszy, i - z racji wieku - ostatni wilczak. Za 10 lat już nie dam rady okiełznać takiego żywiołu. Łabędzi śpiew. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilkokłak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() To tak, jakbyś się przejmowała burkami, które koczują pod bramą, gdy na posesji jest suka w rui….takie rzeczy się ignoruje! ![]() Cokolwiek by się nie działo na wystawie, a jestem pewna, że towarzysko i Wy i Wasze debiutujące wilczaki będą zachwycone, podlegacie ocenie tylko i wyłącznie sędziego! Znajomi i normalni, przyjaźni, sympatyczni ludzie -zapewniam-będą podpowiadać, dodawać otuchy, pomagać, kibicować i gratulować. Jakiś jeden wyrzutek rodem z moherowych kręgów, z życiowym celem czatowania na czyjeś błędy, nic nie znaczy. Ja Wam życzę abyście SPOKOJNIE dojechali, potem będzie już tylko fajniej i weselej. Trzymamy kciuki za debiutantów! I nie dajcie sobie popsuć zabawy ![]() p.s. pozwoliłam sobie na nawiązanie do wieku, z racji przynależności do tej samej grupy ![]()
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 14-02-2011 at 09:48. Reason: ps |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]() ![]() Jest już plan sędziowania. Paweł miałam rację - pośrednia Twoja ![]() Swoją drogą ciekawe skąd będą suki w Championach, aż.... 4 - że Unka, że 2 PD od btd i jedna z Warszawy będą, to wiem, ale chyba nie będzie aż 3 suki tej samej hodowli?????? Kto wie, kto wie?????? W klasie otwartej biega nas 5. Chantka, Astka iiiii ??????? Last edited by GRABA; 03-03-2011 at 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Distinguished Member
|
![]()
... ale trzeba go albo mieć albo zdobyć przed wejściem na ring
![]() Mnie natomiast nurtuje coś innego! Kiedy przy stoisku w Zakopanem nie widząc zastosowania katalogu, podziękowałam za niego, ku mojemu zdziwieniu odezwał się chór wystawców z kolejki pytających czy mogą zabrać nasz egzemplarz. Czy ktoś mógłby mnie oświecić do czego ów katalog służy i po co komu więcej niż jedna sztuka? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|