![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
oossssstrrrrreeeee
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
No my się piszemy of kors.
Tylko mi ładną babską zamówisz bo w chłopskiej chodzić nie będę! A dla Łukasza czorna i bioła raz! XL oczywiście ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Oj tam od razu babską i od razu w chłopskiej
![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
A jak z kolorami? Czy perkalikowy w kropki wchodzi w grę? Bo ja bym chyba chciała
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Na chwilę obecną tylko czarny i biały, w tygodniu podam więcej info o dostępności
![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
jestem niepocieszona takim drastycznym ograniczeniem kolorów. Ok, czarny raz poproszę, poczekam na te damskie, jak Rybka. Może się uda
![]() (Damskie, z dekoltem;p) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kawał ch*ja
|
![]()
I najważniejsze - wpisujcie wstępne rozmiary, bo później się bałagan zrobi :-) Pełna rozmiarówka będzie dostępna w ciągu kilku dni, jak się dodzwonię do firm :-)
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wilkokłak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |