![]() |
![]() |
|
ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Tak bohužel čévéčko co běhá po Kostelci je pes ... přespává někde na zahradě, kam si pro něj zítra má příjet městská policie a veterinář ... ale kromě Urana se žádný pes nepohřešuje, tak nevím ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Not so Junior Member
|
![]() Quote:
Starší ČSV mají namísto čipu tetování v levé slabině, často špatně čitelné a teď v zimě i zarostlé srstí. Čipovalo se až od roku 2007. I když ho nikdo nehledá přes internet, je možné, že majitel po něm pátrá a nebo by jeho osud zajímal chovatele. Samozřejmě může to být kříženec čehokoli a mít podobný vzhled a nebo pejsek bez PP, tam už nenajdeme nic. Snad to i s ním dopadne dobře a nezůstane dlouho někde v útulku.
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Tak lidi, co se k nim nastěhoval, si ho zatím nechají u sebe a do útulku ho nepošlou. Domluvila jsem se s nima, že ho vezmou k veterináři a zkusej ho identifikovat přes čip a jestli se poštěstí, tak mi číslo čipu pošlou. Včera tam majitel Ajši se na něj podívat a říkal, že je to čévéčko tak dvou až tříletý ... tak uvidíme mno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Nějak moc ztracených poslední dobou......
![]() Já nemám informace o jednom z mých štěňat, majitel nekomunikuje, takže mám obavy, jesli některá z těch nalezených nejsou mé štěně. Zatím mám info o tom v Tróji, prý nemá ani číslo ani čip. Ale přesto mám obavy, jestli ho prohlédli důkladně. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
tak jsem volal na MP do Kostelce, a odpoledne nebo během dneška za ním pojedou se čtečkou, tak uvidíme víc. Ozvou se mi s číslem čipu, tak ho sem potom vložím, pokud to nebude Argo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Ano, moc. A u každého je náš pan Kohout ... už mi ho začíná být líto, hlavně v případě, kdy se ukáže, že Ajša je ve skutečnosti pes.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |