![]() |
![]() |
|
Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() kangee ir kenro - iš vis identiški dvyniai be aplinkos efekto įtakojamo matomo skirtumo nuotraukose.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() Specialiai žiūrėjau dabar į tas dvi fotkes ![]() ![]() Ot reiktų portretus surinkt ir sudėt su vardais, kaip įdomu būtų palygint ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Man tai jie irgi skirtingi ir net labai matosi is nuotrauku, bet gal del to kad gyvai maciau kartu. Brukne tai jau suauges subrendes suo, o Nabu tai dar matos kad neuzauga biskuteli... Siaip Kenro ir Kengee irgi nuotraukose skirtingi man spalvom atrodo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
belieka tuomet viena išvada - akis mano nuo kompo visai sukreivėjo ir nebemato skirtumų....
![]() o ideja su portretų foto - net labai gera....būtų tikrai įdomu palyginti pagrindinius kampus visų: portretas, dvitrečiosios portreto, profilis, priekis ir šonas....ir padaryti varžybas - daugiausiai atspėjusiam - bučkiai iš visų dalyvavusių čekų.... ![]() ![]() ![]() žuvėdra, a šiaip kaip mazgiu patenkinti..?.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Dazniausiai patenkinti
![]() ![]() O siaip gero jis budo, zmones myli (kai kuriuos perdaug), sunis myli (jei ant jo neloja), megsta visus provokuoti (draugiskai bet knysaniciai), bet kai pavarges tai meilybes isikunyjimas. Bet siaip kaip su kitais cekais, nenuobodziajame... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
K vada man buvo prakeiksmas... is 7 suniuku atpazindavau tik 3 kol buvo mazi - tai Kerri nes ji tokia idomia israiska turejo, Kajika, nes ji buvo sviesiausia ir .. Kenro nes buvo pagramdukas pukelis kamuolelis. Visi kiti buvo KLONAI totalus - pazindavau tik ilgiau rankose palaikius arba pagal tatuske.
Nu kad Nabu ir Brukne yra Harkos kopijos ![]() visose vadose buna - uz mamyte uz teveli ir ... patys uz save ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
žuvėdra, fainiai tada jumi....
![]() ![]() ![]() daiva, savanaudiškai apsidžiaugiau, kad ir tu turėjai sunkumų su jais.... ![]() ei, tai kaip ten dėl to konkurso..?..manau nuotraukas nesunkiai būtų galima surinkti.... ![]() tiesa, vaiva, kaip ten su brukne..?..vėl pavaidino oskaro vertą vaidmenį "nėščiosios dienoraštis"..?.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|