![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Hi, Pawełku czy ja mogę fotkę Larsika skraść? Ty podpisany byłeś, więc myślę, że Ty robiłeś fotkę.
Pzdr ![]() ![]() tą chciałam, mogę? Last edited by GRABA; 22-04-2011 at 17:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() Aprilka na codzień mieszka kawałek pod W-wą, a więc spotkanie jej to był szczęśliwy traf |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Licho nie śpi...
|
![]() Quote:
Spotkałaś moją mamę ![]() ![]() ![]() PS. na spacery na łąki, do lasu pod Wawę zapraszamy... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Hello STOLYYYCO
![]() Właścicielka Wandala "Cwany wilk" czyli Irmina ma problemik z dostaniem się na forum, a ma ogromną chętkę na spotkanko. Więc jeżeli takowe szykuje się na dniach, to bardzo proszę dzwońcie do niej na nr 605-361-543 ![]() P.S. NIE gryzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Z Wandalem zobaczymy sie pewnie w Łodzi - weekend miałam niestety pracowity - spacery w nielicznych przerwach. Reszta towarzystwa bawila poza stolycom (z tego, co wiem...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Bo z wilczakami nigdy nie wie oj nie wie się,
czy dobrze jest czy może jest może jest już źle, nie będziesz wiedział czy jest tak czy tak i to jedyny pewny fakt. ![]() I nucąc sobie ów tekścik, jechałam na spacer z pytaniem: czy Chey z Biesem się zabiją czy wręcz przeciwnie? A tu proszę, kolejny raz zaskoczenie, chłopaki po ostatnim nerwowym przywitaniu, dziś się kooochają, oto dowód (zobaczcie ogony ![]() ![]() A poza tym było jak zwykle (plus deszcz), czyli błoto, popiół, trawka i dużo biegania ![]() ![]() (Jaskier, Lars, Wonderka, Chey, Bies) a Witty wyszła z kadru. ![]() Bies z Woderką- jak zwykle "berek" ![]() ![]() Jaskier z Biesem, modeluje profil nosa ![]() ![]() Jaskier "pyskuje" Cheyowi ![]() ![]() Chey, Lars, Jaskier i Woderka
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 15-05-2011 at 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]() ![]() Chciałam uprzejmie "donieść", że kroił nam się tu nowy romansik ![]() ![]() ![]() Przy innych flirtach Witty, czujnym okiem obserwowała wszystko Wonderka ![]() ![]() a może one się po prostu umówiły? ![]() ![]() a młodzi panowie trenowali serenady ![]() ![]() tu Bies bierze odwet za wcześniejsze impertynencje Cheya. ![]() więc Chey poszedł przemyśleć swoje zachowanie, a młodzież śmigała ![]() Dziękujemy za mokry (chlupało w butach!) spacerek i Pawłowi za cudne foty! Pierwszy animator stolycowych spacerów jak zawsze niezawodny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member