![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Od malego bedzie latwiej szybciej i przyjemniej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
No i przyszedl w koncu ten dzien, ze Urcio bedzie musial zalozyc klatke na pyska, planuje intensywna nauke jazdy nasza komunikacja miejska w celach zapoznania sie z nieznanym tlumem. Dlatego musimy zakupic kaganiec odpowiedni na morde Urciowa i teraz zastanawiam sie ktory bedzie lepszy, czy ten CHOPO sie Wam sprawdza czy moze inna klatka bylaby lepsza no i jeszcze kwestia rozmiaru czy na dobermana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
CHOPO jest super, do wyboru masz owczarka niemieckiego: sukę i psa- dwa modele, Doberman chyba za wąski? W sklepie powinni wymienić jakby co, albo jak masz sklep stacjonarny-idź z burym na przymiarkę
![]() p.s. Pamiętaj, że chłopakowi do ok. 3 roku życia będzie się rozrastała głowa, więc lepiej kupić taki, który posłuży dłuższy czas ![]()
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 25-01-2012 at 21:18. Reason: pees |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Tez wolalabym gdzies przymierzyc, ale chyba u nas w Trojmiescie nie bardzo jest gdzie, poszukalam i znalazlam jeden i sie zastanawiam czy bedzie ok, nasz owczarek to ma duzo wiekszego pyska od Urcia, ale z drugiej strony Jazon to bydle w porownaniu do innych owczarkow.
http://pelna-miska.pl/pl/p/CHOPo-kag...wacz-PIES/3779 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Potwierdzam - warto przymierzyc - wilczak wilczakowi nierowny.
Na mojego pasuje CHOPO ON pies, ale pewnie dlatego, ze jest owczarkowaty ![]() Znam tez takie, na ktorych ten rozmiar za maly albo za duzy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
My mamy ten:
http://allegro.pl/kaganiec-fizjologi...067333416.html Panu na gg podawałam wymiary kufy Aszczu i nam dobrał ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
love and terror
|
![]()
Asia, zeby przymierzyc, mozesz na chama sie wcisnac do zoologa w Realu na Kolobrzeskiej, bocznymi drzwiami - obok zaraz zoologik (nie wchodzisz do glownego sklepu).
A jak nie to prosisz, pytasz ladnie czy mozesz z kagancem wyjsc na zewnatrz przymierzyc, dla ich pewnosci niech ktoras z ekspedientek wyjdzie (lub ochroniarz) z Toba. Garuda ma koszuk na suke maliniaka ![]() Jak Gaga wspomniala wczesniej, leb mu sie rozrosnie, wiec bedzie jak znalazl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
love and terror
|
![]()
Ostatnio je widzialam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
U nas do każdego (przynajmniej tam gdzie my bylismy) sklepu zoologicznego w centrum handlowym można bez problemu wchodzić z psem. Fakt, że u nas w CH jest przede wszystkim sieć Kakadu, ale naprawde nie ma z tym problemu. Powiem szczerze, ze sam byłem trochę zdziwiony, ale teraz to dla mnie normalka... i niech spróbują mnie nie wpuścic ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Junior Member
|