![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
I po wystawie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baldurowi poszło bardzo dobrze ![]() Baldur - ocena wybitnie obiecująca, lokata I, Najlepsze Szczenię w Rasie i ... BEST IN SHOW SZCZENIĄT ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Mam kilka zdjęć, niestety nie ma na nich wszystkich wilczaków , bo odważyłam się wyciągnąć go tylko na 3 min
![]() Anyż Wilk z Baśni Eskel Wilk z Polskiego Dworu Baloun Galicyjski Wilk Clair de Lune Srcervac |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Wyniki, jeśli się gdzieś pomyliłam to proszę o poprawienie
PSY Klasa baby ESKEL Wilk z Polskiego Dworu doskonala, lok I ANYŻ LUNAR Wilk z Baśni doskonała lok II Klasa szczeniąt BALDUR Braterstwo Wilczaków dos, lok I Klasa otwarta BALOUN Galicyjski Wilk doskonała, CWC, Zwycięzca SUKI Klasa młodzieży CZAKRAM Galicyjski Wilk doskonała, Zwycięzca Młodzieży Klasa pośrednia CLAIR DE LUNE Srdcervac doskonała, CWC, Zwycięzca, BOB Klasa otwarta ASTARTE Lupus Ardor niestety nieobecna przy ocenie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Bardzo cieszymy się z wystawowego debiutu Eskela-Tarsa . Przystojny z niego młodzian
![]() Pogoda była "pod psem" i najwyraźniej krople deszczu zalewały Tarsikowi jego bursztynowe oczęta ![]() ![]() Gratulacje dla wszystkich NIEPRZEMAKALNYCH ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Galicyjski Wilk
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Moja pierwsza próba większego wyrwania się od pieluch, karmienia, pieluch karmienia niestety nie za bardzo się udała...
Ale Aszczu dostała doskonałą, choć poza klasyfikacją. No i gratulacje dla wszystkich ![]()
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Fajnie że Was oceniła qrcze spóźniliście się dosłownie pare minut ;( chlip chlip i szkoda że poza klasyfikacją
![]() Gratuluje zwycięzcą i mniej zwycięzkim również gratuluje ![]() Wystawa super słonko ciut za mocno prażyło przydałaby się jakaś choćby chmurka na niebie, ale ogólnie fajnie było. Tak prażyło i tak się spociłem że dosłownie caaały mokry byłem, hmm tylko słyszałem że psy się nie pocą (prócz niewielkich obszarów) a tu taka niespodzianka ![]() A poważniej pogoda całeim iście wakacyjna ![]() Ale co powiem to powiem, jeszcze chyba nigdy nie przydazyło mi się moknąć (dobrowolnie :P) w tak doborowym towarzystwie ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#12 | |
Galicyjski Wilk
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Gratulujemy, dziękujemy i pozdrawiamy
![]() ![]() Quote:
![]() Chciałam bardzo podziękować Olce, która chociaż (póki co ![]() ![]() A za rok poproszę w Ustroniu taką pogodę jak w roku ubiegłym ![]()
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|