![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ja też bardzo żałuję
![]() ![]() Wydaje mi się, że jest trochę mniej niepoczciwa do psów niż była a przynajmniej łatwiej ją przywołać do porządku pomimo ADHD. Poza tym zobaczymy czy nie będzie miała cieczki jak w zeszłym roku o tej porze czyli w czasie terminu Późnej wówczas wybiore się na pewno z Maxem aby nie mieć kłopotu ![]() Decyzje zapadną u mnie dopiero pod koniec sierpnia najwyżej wezmę bandarze zszywki i spuszczę małpiszonkę zaraz za bramą Margo może łomot jej pomoże. Pozdrawiam
![]() |
#2 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Swoja droga, jak juz wyplynal temat Lublina.
Mozecie polecic jakiegos weta lub klinike - Lublin/Lubartow i okolice? Ja sie juz rozgladam, ale kazda lecznica ma komentarze dobre i zle i ciezko cos wybrac. Rybka - moze jacys twoi znajomi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Hej.. przypadkiem właśnie trafiłam na ten temat. Od poczatku tego roku mieszkam z Bystrą w Lublinie tj. "wróciłam na stare śmiecie" (z Krakowa). To tak dla informacji jak coś. Strasznie smutno, że nie spotykamy na spacerach innych wilczaków więc jak ktoś byłby ze swoim w okolicy (głównie przyjaźnimy się z pewnymi siebie samcami) to Bystra byłaby zachwycona spotkaniem.
![]()
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Jakoś przegapiłem ten temat. I my z Lokim się z przyjemnością załapalibyśmy na jakieś wilczakowe spacery. Jako, że PW na forum wydaje się nie działać, proponuję dogadanie szczegółów via mail - [email protected]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
17 lub 18 kwiecień będziemy w okolicy chetnie na spacer sie umówimy, prosimy o wytyczne gdzie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
No wreszcie wreszcie jakieś wilczaki w Lublinie. My już się poznaliśmy z Moirą (Wadera Gorthan) która bywa czasem ze swoim stadem w Lublinie. Może udałoby się spotkać większą grupką kiedyś.
BYSTRA BEDALIEL Wilczy Duch Last edited by anija; 09-04-2015 at 22:01. Reason: doprecyzowanie |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
@anija Zawsze chętnie, niedziela praktycznie każda wolna, sobota różnie to bywa.
@Lioness: weekend zarezerwowany dla siostrzyczki. Jako miejsce możemy zaproponować poligon - https://www.google.pl/maps/@51.26607...1425,17z?hl=pl Last edited by Zbój; 09-04-2015 at 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|