![]() |
![]() |
|
Googlemap ME | Registrieren | Hilfe | Benutzerliste | Kalender | Suchen | Heutige Beiträge | Alle Foren als gelesen markieren |
Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
![]() |
|
Themen-Optionen | Ansicht |
|
![]() |
#1 | ||
Junior Member
|
![]() Zitat:
Akorát si dovolím OOT poznámku ke kotci, my na něm teda kari síť máme, problém byl jen v tom, že jsme koupili 15x15 a ne 10x10, Bran prostrčil hlavu mříží a když po ní šplhal, hrozilo, že se oběsí. A tak jsme museli dokoupit roxorové tyče a navařit je na síť. Teď už není s kotcem problém. Ale svislé tyče jsou určitě mnohem mnohem lepší, pes se nemá o co opřít, netrpí zadní nohy, nemůže tyče kousat, nemůže s mříží cloumat a nemůže po ní šplhat ani skákat. Zitat:
www.bran.estranky.cz Geändert von Anathema (08-10-2011 um 07:46 PM Uhr) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Zitat:
Ono stačí jedna začátečnická chybka na začátku a k tomu jedinec náležité povahy a základ na potíže je na světě ![]() Ale musím zaklepat, že dnes už je to celkem dobré:-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Zitat:
Hold, každý je originál. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
To je asi evidentně po případech a rodinách.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Zitat:
Stejně to dopadá s odložením u obchodu (čemuž se snažím spíš vyhýbat..ale stane se). Místo aby byla v klidu, protože pak dostane mňamku, tak tam ječí..Ale pokladní už ví, o jakého psa jde a vždycky se jen smějou:-). Ale odchod do práce máme zvládnutý výrazně lépe.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Zitat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bolt Grey Střípek snů
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Každý pes je jiný, ale popisované metody-odcházet postupně, nacvičovat, trénovat,odměňovat, čekat na chodbě, připadá mi, že to nefunguje zejména proto, že sami majitelé z toho dělají "něco mimořádného". Taky mi štěně dělalo bordel, ničilo, ječelo, zdrhalo, skákalo na dveře, ale neměla sem na výběr, takže jsem po pár neúspěšných "nácvicích" praktikovala "tady máš snídani a ahoj". Hrozný řev, hrozná scéna, servané žaluzie, všechno rozkousané, rozmetané..občas i loužičky a výkaly po celém pokoji, rozmatlané do postele.. Když sem čekala za dveřma a vracela se jí okřikovat, moc dobře věděla, že tam sem a dělala ještě větší bordel. Ale když sem fakt odešla, tak tomu pár dní nevěřila a zkoušela tropit výtržnosti, ale za pár týdnů mi majitel bytu hlásil, že po ranním bengálu,jak zaklapnu dveře, tak je klid a spí. Když sem se vracela, vrhl se na mě naprosto týraný pes, který minimálně půl roku neviděl člověka a než sem vešla do bytu, zvykla jsem si dělat před dveřmi hluboký nádech
![]() Geändert von Vlkodlak (08-12-2011 um 02:16 PM Uhr) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Tak pes neni hloupej a jeho smysly jsou ponekud vyspelejsi a jestlize nekdo ceka na chodbe nebo u baraku, tak jsem si stoprocentne jista, ze ten pes o tom cloveku vi. Nam se bohuzel osvedcil stereotyp. Odchazim-li prvni, pes je srozumen s tim, ze jdu do prace a driv nez ve ctyri se nevratim, tudiz je klid.Jakmile je to naopak, tak uz si neni jista, jestli nejdu delat nejakou lekraci bez ni a prijde mi, ze ackoliv snad nerve, tak je videt, ze neni uplne v klidu. Dikybohu prestala demolovat, to bychom asi bydlely v nejakym ocelovym holobyte
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Měli jsme podobný problém. Tento obojek, když se používá v rozumné míře, je takřka 100% účinný jak na vycházce, tak při zanechání psa osamotě. I když elektrody často kvůli husté srsti nejsou v kontaktu s kůží, většinou stejně stačí jen zvukový signál, pes už ví, že NESMÍ. Naposledy dostala fena impulz snad před 2 měsíci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
No jenže ten můj štěká akorát doma za plotem a to ještě jen občas. Jinak když odejdu a třeba ho zavřu doma, tak "jen" vyje a tam by obojek neměl smysl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Patrně částečně určitě, nicméně je mi to proti srsti a hlavně co jsem tady tak četla, nevím jestli u většiny čsv, ale u mnoha ten obojek nefunguje, jelikož je "protištěkací", ale čsv spíš vyjí, než štěkají. Vytí mám snad jinou frekvenci či co...A Sofa taky ani tak neštěkala, jako vyla, a vyloženě hysterčila.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Themen-Optionen | |
Ansicht | |
|
|