![]() |
![]() |
|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Tohle je docela zajimave tema..ja mam dve deti (syn 8let a dcerka 3roky-pristi mesic ji budou 4r.), a pak 4mesicniho psa (jsem si jista, ze fena se fakt chova jinak..)a co se tyce vztahu stendo/dcerka, rekla bych ze bez problemu, spis ji oblize, ale kdyz by mela nejakeho plysaka chtel by si s nim hrat, stalo se ze ji nadsenim schodil, kdyz ji vital a vyskocil, ale nikdy ji nekousl..Se synem je to neco jineho, dokonce mam posledni dobou pocit, ze s nim "bojuje" o umisteni ve smecce..Samozrejme nemyslim boj jako "boj"
![]() Nikdy to ale nepresahlo nejakou mez, nikdy se neprojevil vylozene agresivne, jen "to prehani" pri hre. Coz musim dusledne zarazet, takze potrebujeme jen trpelivost..Nemuzu samozrejme rict jak se bude chovat az bude dospivat, to teprve uvidime ( ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Me to proste neda jeste pisnout skoro po mesici, kdy je Arimu ted 5mesicu..To co ctu, co jsem napsala pred mesicem mi pripada skoro trapny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Já myslím, že to je jedno...
![]() Dítě a ČSV-pes ![]() Dítě a ČSV-fena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Tuhle fotku jsem uz nekde zahlidla a je to fakt narez..chudak malej
![]() ![]() Ja si taky myslim, ze jsou CVcka lepsi k mensim detem, nez k tem starsim...
![]() |
#5 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Chceš říct, že starší děti nejsou vhodné k čévéčkům...?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
I tak se to da rict
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Syn má 2roky, na procházkách chce Amee děsně vodit, nechávám ho s tím, že psa přidržuju, když jdem kolem jiného psa, připadá si strašně důležitý že je to on kdo psa vede, hlavně na samonavíjecím vodítku. Začíná ji i slovně "cvičit" jako "EJO, STŮJ" "EJO,DOM" "EJO, ZŮSTAŇ"
![]() ![]()
http://amee.rychly.cz/ Last edited by LenkaR; 29-10-2011 at 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|