|
|
|
|||||||
| ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Špatně mě chápete, můj příspěvek nebyl myšlen tak, že se zbavujete psa kvůli těhotenství, to vůbec ne. Nesouhlasila jsem s Underteakerem, že je lepší dát radši psa pryč, protože dítě Vám zabere čas a nervy. To by si nepořizoval psa nikdo, protože každý se může dostat do problémů. Bylo to zamyšlení, zda by se to nedalo dočasně nějak vyřešit s pomocí ostatních čévéčkářů, aniž byste musela psa dát pryč definitivně. Toť vše. Taky sem měla psa do 8 měsíců doma v posteli
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Omlouvám se za prudkou reakci, ale nesu to velmi těžce. Každá rada je důvod k zamyšlení. Víc hlav víc ví. Děkuji Vám, ale za podporu.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Moc Vám držím palce, ať se to celé co nejlíp a nejdřív vyřeší. Mám skoro dvouletou čubu a muset jí dát teď pryč, tak mě klepne.
Mám teď nově koupenou velkou zahradu, kam skoro denně chodím s čubou, kdybyste byli poblíž, navrhnu Vám, ať si tam kotec klidně dočasně postavíte. Ale je mi jasné, že Plzeň je daleko. |
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Kdybysme neměli dvouměsíčního prcka neuvažuju ani chvíli a Drummíka si hned na ten půl rok vezmeme
Pavlína www.silesianhunter.cz |
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Časová rezerva je přibližne dva měsíce. Ale nejsem si jistá jak by to Drummík zvládl v kotci. Jediná bouda, kterou kdy viděl je část gauče u nás doma pod který se dá schovat.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Tomu rozumím. Jenže pokud bylo výše zmíněno, že tam kde by mohl bít maj mimi a svých starostí spoustu. Já nevím jak dlouho budu neschopná pohybu já a jak dlouho přítel :-( Kolik času mu budu schopná věnovat a jak dlouho se mu nebudu smět věnovat.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Brali bysme ho občas domů. Nevím, jak by totiš reagoval na prcka a hlavně máme šíleného pana domácího, z Agi je na infarkt, nenazve ji jinak než bestie! zakousla mu dvě slepice a pravidelně orá záhonky, tak abych pak tady nepsala, že rodina s dvěma vlky hledá domov
možná proto je málý tak hyper |
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
|
Nesmysl psa v tomhle věku umisťovat někam dočasně, tím ho jen můžete doživotně poškodit. Buďto se psem přečkáte zlé časy nebo se ho navždycky zbavte.
Co ovšem nechápu, proč se to řeší tady na diskuzním fóru ? Proč neřešíte problém s chovatelem panem Hanačíkem ??? Ten by měl problém řešit především, protože je to právě on, kdo je zodpovědný za majitele svých štěňat (on to byl, kdo je vybral) a tedy v případě problémů by je měl řešit. To je můj názor a i můj přístup jako chovatele. |
|
|
|
|
#11 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Jinak za sebe taky doporučuji psu najít nového pána a nedělat "provizoria" |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
|
Drummer by byl nadále v kontaktu se svými páníčky. Bydlíme od sebe kousek, proto jsem nabídla svou pomoc! No a jinak Vy dokážete dobře poznat pánečky svých štěňat z pár návštěv? Když píšete, že je chovatel odpovědný za výběr nových majitelů.
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|