![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kawał ch*ja
|
![]()
wcale nie cala Gosiu
![]() ![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kawał ch*ja
|
![]()
O wlasnie, skoro zostalem wywolany do tablicy, to mam cos jeszcze, a propos tych cennych rad pana Huberta od "hodowcow" co sprzedali mu Nere. Na pewno dali Ci rady odnosnie wilczakow, czy bylo to na zasadzie "plac i spadaj"? Bo troche sprzeczne informacje posiadamy, nie sadzisz? Zastanow sie, czy warto dalej kontynuowac dyskusje, bo jeszcze kilka ciekawostek znam... :-) Nie wiem tylko jaki jest tego sens...
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. Last edited by God Of War; 08-11-2011 at 00:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Rzeczywiscie zdarzalo sie wycinac wyzwiska i ostre posty (netykieta musi byc - moderaot musi jednak cos robic). Ale same "wojny" wedruja do Off-topica... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kawał ch*ja
|
![]()
hmm... nie nie ma ich wcale, sprawdzilem juz wczesniej :-) zreszta niewazne, czekam tylko na kolejnych delikwentow
![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Wycinane posty wedruja zwykle do "Offa". Sporadycznie do kosza, ale musza to byc juz prawdziwe potyczki.... Do kosza wedruja tez posty "delikatniejsze" jesli poprosi o to autor wypowiedzi.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kawał ch*ja
|
![]()
rozumiem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Sorki za odkopanie tematu, faktycznie gdzies w offie znalazlem te nasza mala wojenke :-)
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
edit
....... Last edited by GRABA; 05-02-2012 at 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |