Zurück   Wolfdog.org forum > Česky > Žijeme s vlčákem...

Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků

Antwort

Themen-Optionen Ansicht
Alt 11-25-2011, 06:04 PM   #1
Vlkodlak
Junior Member

Benutzerbild von Vlkodlak

Standard

Zitat:
Zitat von mellorn Beitrag anzeigen
Ty jo,ctu to az ted.Ma velike stesti...To byla sama doma a rozhodla se,ze samoty uz bylo dost? My bydlime ve zvysenem prizemi a kdyz byva v lete otevrene okno,tak si arwen nekdy vyskoci na zadni,opre se o parapet a pozoruje. Ale onehda tam zhledla nejakou cubu,ktera se ji nelibila a rozhodla se,ze pujde za ni a zacala zadnima hrabat nahoru,jakoze chce skocit. No,ja vyletela ,strhla ji za ocas dolu a od te doby ma smulu,co ja vim,co se jim v tech hlavach honiTaky ve me hrklo jak ve starych hodinach......
Ehm, co mám psa, tak nevětrám otevřeným oknem, jen ventilačkou a ještě pod dozorem..
Vlkodlak jest offline   Mit Zitat antworten
Alt 11-25-2011, 07:03 PM   #2
Undertaker
Member

Standard

Začínám mít pocit, že vlčák, kterej se dokáže zabít už musí bejt totální střevo
Undertaker jest offline   Mit Zitat antworten
Alt 11-25-2011, 07:14 PM   #3
Kometa
Junior Member

Benutzerbild von Kometa

Standard

No když jdeme po silnici, tak je celkem naučený chodit po kraji, radši jde trávou vedle, kde je něco na čichání... toto ovšem bylo tak, že jsem s ním šla polní cestou loukama a dobrých 100m od silnice, jsem se otočila, že už se vrátíme zpátky, zavolám na psa, otočím se zpátky a jen vidím, jak bere sprinty k té silnici... moje řvaní se pochopitelně míjelo účinkem... až po chvíli jsem si všimla, že za tou silnicí běží zajíc... sto metrů daleko, vůbec jsem ho neviděla... dál to radši nebudu popisovat, výsledek je ten, že jsem přežila já, pes, zajíc i řidič, tudíž všichni zúčastnění

Z okna mi taky jednou málem odešel... my sice bydlíme v přízemí, což ovšem v secesní vile v praxi znamená, že je pod námi sklep se stropy tři metry vysoko, takže máme z okna čtyři metry na dlažbu. Taky jsem v létě nechala naivně otevřené okno a odešla pověsit prádlo, přijdu a pes stojí na venkovním parapetu... zařvala jsem na něj, on se lekl a měl tendenci pokračovat směrem ven, nakonec si uvědomil, že asi ne a vycouval... ale to by ještě docela malý, dneska fakt věřím tomu, že by vyskočil... je to blázen
Alt 11-25-2011, 07:20 PM   #4
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

Benutzerbild von Marianka.W

Standard

Zitat:
Zitat von Kometa Beitrag anzeigen
...my sice bydlíme... v secesní vile ...
Závidím.
Alt 11-25-2011, 07:42 PM   #5
Kometa
Junior Member

Benutzerbild von Kometa

Standard

Zitat:
Zitat von Marianka.W Beitrag anzeigen
Závidím.
Jj, to je co... prostory, které nejdou vytopit, věčně plesnivé zdi, okna která jsou tak velká, že nejdou umýt ani ze štaflí, a takových tvarů, že na ně nejdou dát záclony, a o těsnění nikdy neslyšela... a dalších spoustu výhod Ale po pravdě, taky bych neměnila

Zitat:
Zitat von CDaniela Beitrag anzeigen
Nemá zkušenost se střetem s autem, nemá důvod uhýbat. Vůbec o něm neřemýšlí jako o něčem, co ho může zranit.
To já chápu, ale přece jen by jeden řekl, že když se na něj řítí něco desetkrát většího, tak by mohl mít tendenci se uhnout... když se na něj k ohradě přišla podívat kráva, tak taky stáhl ocas utekl Asi že ta auta každý den vidí a vidí, že nic nedělají no... Každopádně jsem moc ráda, že se mi tu v Hradci naučil honit zajíce... ještě že u nás žádní nejsou
Alt 11-25-2011, 07:50 PM   #6
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

Benutzerbild von CDaniela

Standard

Zitat:
Zitat von Kometa Beitrag anzeigen
. když se na něj k ohradě přišla podívat kráva, tak taky stáhl ocas utekl Asi že ta auta každý den vidí a vidí, že nic nedělají no... Každopádně jsem moc ráda, že se mi tu v Hradci naučil honit zajíce... ještě že u nás žádní nejsou
Auto je běžná věc, kdežto kráva je dost divná.
Taky jsem ráda že u vás zajíci nejsou )

CDaniela jest offline   Mit Zitat antworten
Antwort

Themen-Optionen
Ansicht