![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Nam kiedyś szefowa z pełną powagą ogłosiła,że panowie mają obowiązkową konferencję. Potem odczytała program
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Puchatek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Distinguished Member
|
![]()
Mnie też!!
![]() ![]() Kojarzy mi się z dykteryjką, jak to kiedyś przyszedł gość do psychologa i długo narzekał, że żona go krytykuje i regularnie upiera się się przy swoim zdaniu, nawet kiedy nie ma racji. Na to psycholog: "Po pierwsze musimy ustalić priorytety. Musi pan zdecydować czy bardziej zależy panu żeby mieć rację, czy woli pan być szczęśliwy...." ![]() Właściwie to pytanie mogłoby też odnosić się do szkolenia wilczaka... ![]() Zresztą całe szkolenie boskie! ![]() Last edited by Rona; 26-11-2011 at 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
A teraz coś dla tych, którzy wybierają się w podróż samochodem...
a przeszli kurs /-> "4.Czy można siedzieć cicho, gdy ona prowadzi" -gra na symulatorze/ Ćwiczenie praktyczne połączone z "medytacją": ![]() /Też dla pań... tych mężów, którym wydaje się, że są jednak najlepsi.../ ![]() MODLITWY PRZY KIEROWNICY (pieśni kościelne dla kierowców rozszerzane wraz ze wzrostem szybkości jazdy.........) -80km/h : "Pobłogosław Jezu drogi" -90km/h : "To szczęśliwy dzień" -100km/h: "Cóż Ci Jezu damy" -110km/h: "Ojcze, Ty kochasz mnie" -120km/h: "Liczę na Ciebie Ojcze" -130km/h: "Panie przebacz nam" -140km/h: "Zbliżam się w pokorze" -150km/h: "Być bliżej Ciebie chcę" -160km/h: "Pan Jezus już się zbliża" -170km/h: "U drzwi Twoich stoję Panie" -180km/h: "Jezus jest tu" -200km/h: "Witam Cię Ojcze" -220km/h: "Anielski orszak niech Twą duszę przyjmie" * Uwaga! Święty Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120 km/h przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje świętemu Piotrowi SZEROKIEJ DROGI! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
K-Lee Family
|
![]()
Buahahaha, będę mieć na uwadze przy najbliższej szykującej się wycieczce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |