![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Witam wszytskich na forum
![]() ![]() Poniżej kila fotek z dziś ![]() ![]() ![]() ![]() @Revii z miłą chęcią się spotkam z Wami na spacerze nad zalewem w okolicy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aen'drean va, eveigh Ain!
|
![]()
a czy jakiś półbraciszek wylądował może w okolicy Lublina ?
![]()
![]() |
#3 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Drugi piesek czeka dopiero na właścicieli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
aen'drean va, eveigh Ain!
|
![]()
Trzymam kciuki żeby trafił do Lublina albo w okolice
![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Opowieść o tym, jak Galicja próbowała podbić Warmię - czyli jak wilczak wymiękł przy rottweilerze
![]() Dzisiaj odwiedził nas Loki (Dekadent Galicyjski Wilk) z rodzinką. Najpierw poszliśmy obejrzeć Zalew Wiślany i fromborską plażę. Pojadł trochę patyczków i nieco ziemi, a poza tym w ogóle się nie przejął taką wielką wodą i dużą ilością piasku. Później poszliśmy po mojego Bora - ale Loki w pierwszej chwili bardziej zachwycił się moją mamą niż czworonożnym kumplem (a tak liczyłam, że zrobi na nim wrażenie, przecież Borówka to kawał psa) ![]() Borowy natychmiast zapałał miłością do Lokiego, nieustannie go obwąchiwał i obśliniał (za co jeszcze raz przepraszam - młody został obrzydliwie przemoczony). I tak jak młody wilczak miał podgryzać i gnębić starszego psa, tak od razu okazało się, że będzie zupełnie odwrotnie. Bor ganiał młodego i niemiłosiernie zadeptywał, tak że Loki musiał uciekać do ludzi lub kąsać go w fafle. Mimo wszystko muszę stwierdzić, że Loki jest odważny i ciekawy świata. Nowe rzeczy przyjmuje spokojnie, bacznie je obserwując. Chętnie się ze mną przywitał i zrobił to delikatnie, wylizał mi ręce (nawet nie próbował podgryzać, tak jak niektóre bestie ![]() Mam nadzieję, że młody nie został zbytnio zgnębiony i jeszcze uda nam się spotkać, a Bor okazał się chyba na tyle grzeczny, że Was nie odstraszył ![]() Chłopaki były zbyt szybkie, a światło zbyt słabe, więc zdjęcia nie powychodziły, ale jeszcze kilka można znaleźć tu: https://picasaweb.google.com/reviima...GalicyjskiWilk I na koniec dwa filmiki: Jeszcze raz dziękuję za wspólny spacer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Revii ale super relacja ze spacerku
![]() ![]() Loki był tak zmęczony, że odrazu zasnoł w aucie i nie mogłam go wyprosić z samochodu jak już dojechaliśmy do domu ![]() Róznież dziekujemy za wspólny spacer do zobaczenia mam nadzieje, że w niedługim czasie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Dezerter właśnie pojechał do "dalekiej" Holandii
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |