|
|
|
|||||||
| Googlemap ME | S'inscrire | FAQ | Membres | Calendrier | Recherche | Messages du jour | Marquer les forums comme lus |
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
|
Outils de la discussion | Modes d'affichage |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Wszystkim "U" długiego i radosnego życia
Najlepsze życzonka dla słodkiego kumpla naszej Lu - czyli Urcia - dużo kosteczek ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Sto LAT!!!!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wilkokłak
|
A tu już roczek?
Wszystkiego najlepszego od "półbraciszka" i jego właścicieli. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
My rowniez z Urciem skladamy zyczenia urodzinowe calemu rodzenstwu w szczegolnosci Lulu i Ulaire, bo sa w Polsce i dziekujemy wszystkim za zyczenia.
Urcio chyba troszke z powodu urodzin dojrzal bo dzisiaj caly dzien zachowuje sie wzorcowo (no minues kradziez przelyku z garnka ale grzecznie oddal wiec sie nie liczy Po powrocie dostal torta marchewkowego i z cala psia ekipa sie nim zazeral ![]() tu jeszcze filmik jak to Zuzu sklada Urciowi zyczenia urodzinowe a Urciu dziekuje na swoj sposob |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Koneko-chan ^ ^
|
My składamy Urciowi naj...................naj....naj...lepsze życzenia urodzinowe,dużo kostek,miłośći od pańci,sukcesów na wystawach,ale najważniejsze jest to aby przyjażń między Vuko a Urcio pozostała
|
|
|
#6 |
|
love and terror
|
No to najlepszego, glownie dla Uro od Garudki
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
A ja przy okazji chciałabym się skonsultować. Otóż w rezultacie spotkania z Bashtee i Jaskrem dotarło do mnie, że mój ancymonek jakiś taki nieduży jest. Zmierzyłam go po powrocie, no i ma w kłębie 63 cm - czyli idealnie... jak na sukę
No i od tego czasu mam zgryz - powinnam się cieszyć, że po przerośniętym owczarku niebiosa mi pofolgowały, czy też martwić, że może coś z nim nie tak? Ogólnie nie ma żadnych innych sygnałów alarmowych - żre, aż mu się uszy trzęsą, załatwia się normalnie, biega i hasa, więc energii mu nie brakuje (jesteśmy codziennie 3-4 godziny na dworze, z czego zawsze sporo biegania, z kumplami i bez). Co myślicie? Wziąć głęboki oddech, czy też może jednak coś przebadać? (tylko co?) Ciekawi mnie tez, jak jest w tym względzie z resztą rodzeństwa? Na razie wiem tylko, że Urobach jest na pewno większy |
|
|
|
![]() |
| Outils de la discussion | |
| Modes d'affichage | |
|
|