![]() |
![]() |
|
Výstavy psů Naše úspěchy na výstavách, jak ČSV připravit na výstavu, jak ho vystavovat... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Rakša
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Výcvik na slušné úrovni? Mohu vás ale ujistit že zájemci se sporadicky ptají na pracovní úspěchy rodičů. Oni chtějí čsv, kteří mají předpoklad naplnit jejich představu o krásném vlku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Celkově čím více je konkrétní zvíře vidět (ať už na výstavách, nebo cvičácích či různých akcích), tím větší mají jeho potomci šanci na dobré umístění. Akce kde je více lidí, jsou v tomto směru chtě nechtě přínosnější..zdá se. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rakša
|
![]()
Na ty různé akce jsem se právě ptala. Vážně jsem nečekala, že vynalezu kolo, ale představovala jsem si, že výstavám, jakožto akcím kde je více lidí, by čistě teoreticky mohla konkurovat nějaká jiná akce. Daniela tvrdí, že ne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Daniela jen sděluje své zkušensti s chovem a zájemci o štěňata. Nic netrvdí.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rakša
|
![]()
Špatně jsem Vám tedy rozuměla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Těmi jinými akcemi (tj. krom výstav a klasických zkoušek), jsem myslela nejrůznější setkání a srazy, kterých je poslední dobou celkem dost, mi přijde. Např. ten pochod Prahou, výstup na Sněžku, Dogtreky (ty mi připadají pro ČSV ideální), tanec se psem, agility...pro poslední dva sporty čsv asi uplně není, ale také to s nimi jde..pro zábavu a také tím pádem bude vidět i něco jiného než jen exteriér. Pravda ale je, že výstavy jsou v porovnání se všemi příklady co jsem uvedla, jednoznačně nejmasovější co do počtu lidí. Na druhou stranu, osobně bych byla víc potěšená ze zájmu člověka, kterého jsem potkala na DT. Ale kdo ví, jak se na to budu tvářit, až budeme mít sami štěnda..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Výcvik jakéhokoliv druhu (včetně dogdancingu, agility...), psí shromáždění, účast na pochodu Praha-Prčice a pak jakákoliv větší organizovaná či neorganizovaná skupina lidí, kde můžeš být vidět a vzorně vychovaným krásným psem propagovat plemeno i svůj případný budoucí odchov (hospoda, lyžařský zájezd, schůze svazu zahrádkářů kam vezmeš psa...). Pokud ti tyto možností nestačí, tak asi nerozumím dotazu "jiná akce, kde je víc lidí konkurující výstavám).
Last edited by Vlkodlak; 07-01-2012 at 00:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rakša
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Ono totiž záleží, jaký zájemce si představuješ. Jestli chceš prodat pokud možno cizincům, tak ti holt nic jinýho než výstavy nezbývá, ale pokud ti jde jen o to aby byl zájem o plemeno i tady u nás, tak je dobrá i účast na jakékoliv akci kde se sejde víc lidí a nemusí být jen pejskařská, podmínka je aby tvůj pes byl řádně vychován a nedělal ostudu...Vždy se najde někdo kdo raději sáhne po šampionech, ale najdou se i takový, kteří si chtějí koupit štěně jen proto že se jim líbí a viděli je někde slušně vychovaný...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rakša
|
![]() Quote:
Jsou frčkami potvrzení krásní vlci to jediné, co má v budoucnu z čsv být? Nechat to v rukou hrstky rozhodčích? O tom jsem si chtěla přečíst názory. Změnit svět fakt nedovedu, ale povídat se o tom jistě dá:] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() Quote:
2.věta - v čr je chov řízený, takže ne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rakša
|
![]()
A chovatel má právo odmítnout chovat, čímž uvolní prostor těm, jejichž krásné páry byly schváleny. Pletu se?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
A proč se tedy stává chovatelem, když chce odmítnout chovat? Zbytek věty nechápu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rakša
|
![]()
Myslela jsem to tak, že když mu komise neschválí spojení, které by si představoval, může se rozhodnout žádné spojení tedy nerealizovat. Čili své potenciální kupce přenechá ostatním chovatelům, kterým se s komisí podařilo vybrat spojení, jaké jim vyhovuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|