|
|
|
|||||||
| Googlemap ME | Registrazione | FAQ | Lista utenti | Calendario | Cerca | Messaggi odierni | Segna i forum come letti |
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
ubicazione: Trójmiasto
|
Urciowy dzisiaj mial sesje na sniegu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Smrodziach byl dzisiaj na plazy, postanowilismy wykorzystac taka super pogode i fakt ze dzisiaj byl ostatni dzien legalnego spacerowania po sopockiej plazy.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
love and terror
ubicazione: Twardogóra/Gdańsk
|
O cholera, dobrze ze przypomnialas o plazy...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Ale to tylko Sopot, w Gdansku i Gdyni mozna chyba do maja
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Dzisiaj rano mielismy jamniczy najazd (zreszta jak codziennie- tylko tym razem mi sie udalo sfilmowac). Biedny Urcio musial sie bronic przed szatanskim Karolkiem
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Wilkokłak
ubicazione: Katowice
|
Quote:
Obrona na leniwca!!! Ileż to biedny Urcio kudłów musiał stracić. A to małe jamniczę gorsze od garudzinej Szynki, daję słowo! Upierdliwe do kwadratu. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
love and terror
ubicazione: Twardogóra/Gdańsk
|
Wyczytalam, ze w Gdansku do maja, mam nadzieje, ze nic sie nie zmienilo od nowego roku.
Gdansk powinien ustawic tablice z zakazem i od kiedy do kiedy mozna, jak to jest w Sopocie i Gdyni. Ale po co... |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
czuły barbarzyńca
ubicazione: miastowieś S-łomianki
|
Quote:
ups, tzn on jest całuśny i wspaniały, tylko rzeczywiście łobuziak z niego... czy takie właśnie są jamniki? Podoba mi sie mina Urciowego mniej wiecej 1:40 - Panie, zabierz ten dopust ode mnie... Ultima modifica di anula : 03-01-2012 a 06:02 PM |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
Wbrew pozorom Karol jest slodziach, pozwala sobie tak z Urciem bo Urciowy wcale nie jest lepszy. Musimy miec non stop oko na to jak sie bawia bo juz nie raz widzialam jak Urcio z radoscia niesie Karolka w pysku (za kark), albo jak wpycha sobie jego cala glowke do pyska. Karol nie moze miec obrozy zalozonej (gdy sie bawia) bo Urcio potrafi zahaczyc zebem i zamiatac Karolkiem podloge
|
|
|
|
![]() |
| Strumenti della discussione | |
| Modalità di visualizzazione | |
|
|