Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Žijeme s vlčákem...

Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-02-2012, 23:56   #1
saschia
Member

saschia's Avatar

Send a message via Skype™ to saschia

Vnutri. Frei miluje lezanie na streche, hoci ked chce mat klud tak sa schova vnutri. Stence to tam tiez milovali, vyhoda strechy bola krmenie suky tak, aby jej to pirane nezhltli. Ditto krmenie dwarficok, lebo tym to vzdy trvalo podstatne dlhsie (ked sa nahodou nechceli z jedla uplne uliat, pretoze ozuzlavanie mojho nosa je zabavnejsie).
saschia jest offline   Reply With Quote
Old 07-02-2012, 09:13   #2
Stela
Junior Member

Send a message via ICQ to Stela

Určitě uvnitř :-) Jinak naprosto souhlas s Danielou. Taktéž potačí odklopovací střecha a koberec na ní ... Nejlepší ležení co může být. My máme boudu, kam se úřepážka dát může a nemusí, jsme bez ní celoročně.
Stela jest offline   Reply With Quote
Old 07-02-2012, 10:52   #3
Janiz
Junior Member

Janiz's Avatar

My už boudu nemáme
Bývala zateplená, uvnitř kotce, s plochou odklopnou střechou a přepážkou uvnitř. Holky vždy jen nahoře.
Přestože dokud byly v bytě byly docela hodné, vše co je v kotci rozebírají. Takže se jednoho dne rozhodly že boudu nepotřebují a začaly jí žrát, resp. rozebírat. Pěkně od vchodu, přes přepážku, přední stěnu, výplň, boční.. Teď máme torzo zadní stěny a podlážky. Původně byly z vnějšku bytelný prkna, ale příště asi budou muset mít z nějakých desek, pže odundavat, případně štípat ty tlustý! prkna je děsně baví. Z čeho máte boudy vy?
Janiz jest offline   Reply With Quote
Old 07-02-2012, 12:37   #4
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

CDaniela's Avatar

Quote:
Originally Posted by Janiz View Post
My už boudu nemáme
Bývala zateplená, uvnitř kotce, s plochou odklopnou střechou a přepážkou uvnitř. Holky vždy jen nahoře.
Přestože dokud byly v bytě byly docela hodné, vše co je v kotci rozebírají. Takže se jednoho dne rozhodly že boudu nepotřebují a začaly jí žrát, resp. rozebírat. Pěkně od vchodu, přes přepážku, přední stěnu, výplň, boční.. Teď máme torzo zadní stěny a podlážky. Původně byly z vnějšku bytelný prkna, ale příště asi budou muset mít z nějakých desek, pže odundavat, případně štípat ty tlustý! prkna je děsně baví. Z čeho máte boudy vy?
Tohle dělávala Tajga, dnes už likviduje jen koberce. Od doby kdy dostala oplechovanou boudu přestala ožírat i ty neoplechované (ale trošku okousané je samozřejmě máme

CDaniela jest offline   Reply With Quote
Old 07-02-2012, 13:22   #5
sdivokoukrvi
Member

Já mám boudu vně kotce, Arya spí zásadně vevnitř, v létě v zimě, líbí se ji tam. A hrany mám pro jistotu oplechované

sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote
Old 07-02-2012, 14:50   #6
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

CDaniela's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alissea View Post
Já mám boudu vně kotce, Arya spí zásadně vevnitř, v létě v zimě, líbí se ji tam. A hrany mám pro jistotu oplechované
No bodejť by Terko nespala

CDaniela jest offline   Reply With Quote
Old 07-02-2012, 18:44   #7
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by CDaniela View Post
No bodejť by Terko nespala
No třeba v předchozí boudě nespala vůbec, radši spala ve sněhu nebo na slámě, než v boudě ale na léto ji tam hodím křeslo, jeden čas tam měla vyvýšený pelech, ale zničila ho
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules