![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zrobiła 2 próbę i jest jeszcze gorzej. Tym razem chciałam dodać wynik do wystawy, która już była w bazie. Skutek jest taki, że wystawa wyświetla się 2 razy: raz z moim psem, a raz bez niego.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
A ja mam pytanie, jak zmienić błąd w wynikach ? Już parę miesięcy temu pojawiły się wyniki z Krakowa. Zamiast mojego Baldura, jest tam wpisany całkiem inny pies. Parę razy pisałam z prośbą o poprawkę ale bez odzewu
![]() Spróbowałam poprawić Częstochowę i teraz wyświetla mi się podwójnie ![]()
''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' Last edited by Mistrali; 26-02-2012 at 04:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
'Wilk z baśni' :)
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Chcialabym sie dowiedziec, co w sytuacji, kiedy w spisie sedziow brak sedziego, ktory ocenial nasze psy na danej wystawie - w tym przypadku chodzi mi o jesienne Kielce'11, gdzie sedziowala pani Myrna Shiboleth z Izraela - nie bylo jej w spisie, wiec nie moglam dodac wynikow
![]() Aha, i mimo podania nazwiska sedziego przy innych wystawach - nie wyswietla sie ono później w bazie... Last edited by anula; 26-02-2012 at 11:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Myrna Shiboleth jest już na liście sędziów.
Sędziowie i dodatkowe info nie pokazuje się chwilowo na stronie wyników, ale wkrótce będzie.
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
przepraszam że może nie na temat, ale czy przewidywane jest jakieś usprawnienie dopisywania miotów, bo od października baza umarła ????
![]() |
#9 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
No dobra, to narobiłam bałaganu.
Zdyblowałam wystawę XXII Zimowa Wystawa Psów Rasowych - Nowy Dwór Mazowiecki i wpisalam wystawę II Karnawałowa Zimowa Wystawa Psów Rasowych (stawka 18 psów) z 1 psem w stawce . Ponadto nie dopisalam Bashtee tytułu "Najlepsze Szczenię", który otrzymała na obu wystawach. Przepraszam i proszę o poprawienie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
A moze wystarczy ze uzytkownicy nie beda dodawac wystaw jesli nie znaja wynikow wszystkich lub wiekszosci psow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Ale why? Jeżdżą na wystawy, zdobywają coś-chcą aby to było w bazie-skoro od dawna admin tego nie robi a jednocześnie wielokrotnie namawiał na współpracę-normalne, że mimo kulejącego mechanizmu każdy robi to sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
Po zdublowaniu wystawy przez dorotke, moj wpis wylecial w kosmos, i teraz nie wiem, czy mam wpisywac ta wystawe po raz drugi, czy nie. A jesli nie, to jak dodac znowu swojego psa do listy DWOCH (na razie) pieskow z tej wystawy. Dla mnie to o tyle istotne, ze Biesiak na tej wystawie dostal 5-go CWC w swojej klasie (posrednia), czym zakonczyl championat pl ![]() No i zeby bylo sprawiedliwie, to teraz ja zrobilam bauagan ![]() Last edited by anula; 29-02-2012 at 09:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
A widzisz Aniu, ja Biesa w wynikach tej wystawy w ogóle nie widziałam.
U Bashtee się wciąż nie zgadza, ale teraz będę już czekała cierpliwie aż będzie opcja edycji. Nie chcę wchodzić w kompetencje administratora, nie wiem jak strona działa od strony technicznej, ale wg mnie dodawanie wyników samemu jest fajną opcją. Wydaje mi się, że dobry jest pomysł Ani, zeby wstawiać listę wystaw "surową" i oddawać do edycji użytkownikom. Jefta, mamy coraz więcej wystaw, coraz więcej psów. Wydaje mi się, że fakt, ze coś działalo kiedyś nie oznacza, ze bedzie działało bezbłędnie i teraz. Myślę, że będzie coraz trudniej pozbierać kompletne wyniki. A tak byłaby wystawa wpisana na listę i ten kto zna choćby część, mógłby sam dodawać i nie musi dodawać wszystkiego od razu. Dosyć ciężko ogarnąć wyniki całościowo, jeżeli mamy 20 psów w stawce. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|