![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
A moze wystarczy ze uzytkownicy nie beda dodawac wystaw jesli nie znaja wynikow wszystkich lub wiekszosci psow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Ale why? Jeżdżą na wystawy, zdobywają coś-chcą aby to było w bazie-skoro od dawna admin tego nie robi a jednocześnie wielokrotnie namawiał na współpracę-normalne, że mimo kulejącego mechanizmu każdy robi to sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Do tej pory wysylało sie chyba kompletne albo prawie kompletne wyniki. Teraz po wielu miesiacach rzeczywiscie trudno odtworzyc w pamieci wszystko, ale chyba wiesci z wystaw i wyniki w bazie powinno sie dodawac w miare mozliwosci pelne a nie tylko wlasne skoro tak sie chce miec aktualna baze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
edytowane- wyjaśnione
Last edited by Galicja; 28-02-2012 at 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Adminowi chciało się łazić po forach i spisywać wyniki, w pewnym momencie się skończyło, wrzucanie przesłanych wyników toże... Quote:
Jak widać coś się w temacie dzieje i sądzę, że niebawem ów formularz będzie działał ok ![]() Jestem pewna, że gdyby to była baza egzaminów, to wpisałabyś wynik Sexy nawet gdyby był jedyny, prawda? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Nie, nie wpisalabym jednego wyniku Sexy jesli gdzies na forum bylyby pełne albo wiedzialabym ze ktos inny je ma a przez moja niecierpliwosc admin bedzie mial dodatkowe zajecie
![]() Last edited by jefta; 29-02-2012 at 08:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ja zupełnie nie o tym ![]() Jeszcze raz sorry.... p.s. i Admin strzelił focha i postanowił wysłać pogrożenie paluszkiem z Brazylii ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|