Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > _Administracja

_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-03-2012, 17:33   #1
avgrunn
Senior Member

avgrunn's Avatar

Nie wiem kiedy to sie stalo bo moj genialny komputer mial ciagle stare zdjecie i dopiero po wyczyszczeniu historii zobaczylam ze jest nowa fota w profilu Urcia, dziekuje za jej zmienienie
avgrunn jest offline   Reply With Quote
Old 10-03-2012, 18:25   #2
pawmagdul
Junior Member

pawmagdul's Avatar

Send a message via Skype™ to pawmagdul

baza umarła .... informacja jest informacją a nie historią jak jest aktualna ....
Old 10-03-2012, 21:33   #3
jefta
Call Me Sexy Srdcervac

jefta's Avatar

Send a message via Skype™ to jefta Send Message via Gadu Gadu to jefta

Quote:
Originally Posted by pawmagdul View Post
baza umarła .... informacja jest informacją a nie historią jak jest aktualna ....
baza nie umarła, przedwczoraj została zakualizowana
Old 10-03-2012, 21:57   #4
avgrunn
Senior Member

avgrunn's Avatar

Potwierdzam, baza nie umarla, jak wczesniej pisalam, Urciowaty ma nowa fote i w koncu wpisane badanie na DM
avgrunn jest offline   Reply With Quote
Old 11-03-2012, 15:29   #5
GRABA
Senior Member

GRABA's Avatar

http://www.wolfdog.org/site/pl/shows/id/4529 nas tu nie było

P.S. chodzi o wystawę:
2011-09-04 - Spezial-Rassehund-Ausstellung für Tschechoslowakische Wolfshunde Heigenbrücken

http://darwilka.blogspot.com/

Last edited by GRABA; 11-03-2012 at 16:03.
GRABA jest offline   Reply With Quote
Old 11-03-2012, 16:36   #6
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Ja mam pytanie-jakim prawem, na podstawie jakich, nie budzących watpliwości, dokumentów (i dowodów) hodowla Wilczy Duch została określona jako hodowla mieszańców? To chyba jakieś idiotyczne nieporozumienie? Rozumiem, ze można kogoś nie lubić, ale to jest gruba przesada. Przypominam, że od wyrokowania i ew. zabierania rodowodów jest FCI oraz ZKwP. Szanuję, że strona jest prywatna, na forum można pisać co komu slina na język przyniesie, ale jeśli baza ma być bazą, z której czerpią wiedzę i hodowcy i ludzie zainteresowani rasą, to niechże będzie ona pozbawiona naleciałości osobistych sympatii i antypatii. W tej chwili jest to nic nie znaczący śmietnik, w dodatku ja, na miejscu tak okreśslonego hodowcy zgłosiłabym sprawę o zniesławienie. Bo póki hodowca hoduje zgodnie z obowiązujacymi przepisami prawnymi-nie ma prawa NIGDZIE być okreśslony jako rozmnażacz kundelków. Tak samo-póki Gisotsu nei ma odebranego rodowodu - póty nikt nei ma prawa okreslac go jako kondla i ojca kolejnych pokoleń kundli w innych, porządnych hodowlach. Margo-ogarnij się, bo wojna z Edith to jedno, a prywatne i samowolne (w dodatku niczym nie poparte-poza własnymi podejrzeniami) gnojenie hodowców, którym NIC oficjalnie zarzucić ne możesz-to żenada Wstyd, że takie rzeczy się dzieją.

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote
Old 11-03-2012, 20:58   #7
Mistrali
Junior Member

Mistrali's Avatar

Jak można skasować wystawę, którą nie chcący zdublowałam ? Chodzi mi konkretnie o wystawę klubową w Łodzi 2011. I jak wpisać sędziego, którego nie ma w bazie ? Na wystawie krajowej Chorzów 2011 jest wpisana Anna Pulikowska-Klimonda, a tak naprawdę w zastępstwie sędziowała Iwona Gisterek. Ale nie ma jej w rozpisce sędziów.
Old 11-03-2012, 21:12   #8
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by Gaga View Post
Bo póki hodowca hoduje zgodnie z obowiązujacymi przepisami prawnymi-nie ma prawa NIGDZIE być okreśslony jako rozmnażacz kundelków. Tak samo-póki Gisotsu nei ma odebranego rodowodu - póty nikt nei ma prawa okreslac go jako kondla i ojca kolejnych pokoleń kundli w innych, porządnych hodowlach. Margo-ogarnij się, bo wojna z Edith to jedno, a prywatne i samowolne (w dodatku niczym nie poparte-poza własnymi podejrzeniami) gnojenie hodowców, którym NIC oficjalnie zarzucić ne możesz-to żenada Wstyd, że takie rzeczy się dzieją.
Gaga, wybacz, ale to Ty sie ogarnij. W chwili obecnej nie mam pojecie o co bijesz piane. To co piszesz to wlasnie pomawianie o jakiejs prywatne wojny. I dopartywanie sie dziwnych rzeczy tam gdzie ich nie ma. Wiec po pierwsze napisz moze konkretnie o co Ci chodzi, bo ja nie lapie o co wszczynasz aferke.

To jakis nowy temat na forum? Gdzie JA napisalam, ze Wilczy Duch to hodowla kundelkow? Bo w chwili obecnej wciskasz w moje usta swoje wlasne spekulacje.

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP

Last edited by z Peronówki; 11-03-2012 at 21:18.
z Peronówki jest offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules