![]() |
![]() |
|
Googlemap ME | Registrazione | FAQ | Lista utenti | Calendario | Cerca | Messaggi odierni | Segna i forum come letti |
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
ubicazione: Wolin
|
![]()
Coś tu cicho ...
Odbędzie się ten marsz ??
![]() |
#2 |
czuły barbarzyńca
ubicazione: miastowieś S-łomianki
|
![]()
Z tego, co mi wiadomo, to TAK!!!
![]() Trwaja intensywne przygotowania, organizatorzy pewnie sa zajeci na maxa, a przeciez maja do tego sporo psiakow pod opieka - swoich i niczyich... (Mam nadzieje, ze Ola nie bedzie zla, ze donosze ![]() Strasznie zaluje, ze sie nie przylaczymy, ale Biesiak musi sie oszczedzac jeszcze pare tygodni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
ubicazione: Sulmin k/Gdańska
|
![]()
Przygotowania do Marszu idą pełną parą. Tyle się dzieje, że nie ma czasu na forumowe pogadanki.
Start w sobotę 28.04. Świnoujściu o godz.10.00 na miejskim kąpielisku. Marsz rozpocznie Prezydent Świnoujścia Janusz Żmurkiewicz, który przejdzie z nami symboliczny odcinek trasy. Pierwszy przystanek w Międzyzdrojach, następnie Dziwnów, Pogorzelica, Kołobrzeg, Sarbinowo, Dąbki, Jarosławiec, Ustka, Smołdziński Las, Łeba, Białogóra, Władysławowo, Hel. Z Helu do Sopotu płyniemy wraz ze Zbigniewem Gutkowskim jego jachtem "Babcia". Następnie w dniach 12-13.05 dwudniowa akcja na rzecz bezdomnych zwierząt w Trójmieście. Z Gdańska drogą morską do Krynicy Morskiej i Piasków i wracamy Mierzeją przez Kąty, Sobieszewo na Gdańskie Stogi gdzie 18.05 odbędzie się oficjalne zakończenie Marszu. Dzienna trasa to mniej więcej 35 km. 520 km polskim wybrzeżem w Marszu pod hasłem Budujemy Schroniska pokonamy w 20 dni. Już teraz wiemy że przyłączy się do nas wielu miłośników zwierząt, wspierają nas politycy, muzycy, sportowcy, celebryci. Te 3 tygodnie wspólnego marszu będą manifestem ludzi dobrej woli na rzecz potrzebujących, bezdomnych zwierząt. Do zobaczenia nad polski morzem ! Kasprzak, mam nadzieję że będziecie z Czortem na rozpoczęciu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ha! Oczywiście ze będziemy
![]() Bardzo długo czekaliśmy na możliwość spotkania się z innymi wilczakami i jego właścicielami wiec na pewno tego nie przegapimy.
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
No niestety mnie na rozpoczęciu nie będzie ale na zakończenie Dokusia zawita!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Podejrzewam że na rozpoczęciu z wilczaków to tylko Anczera spotkamy.
No ale nie tylko o to w tym chodzi wiec i tak będzie pozytywnie ![]()
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Kochani już tylko jeden dzień dzieli nas od wielkiego rozpoczęcia marszu.
Anczer Welkoscyrz z Arturem i ekipą dzielnie będą przemierzać kilometry zmagając się z pogodą i piaskiem. Zapraszam was serdecznie do obejrzenia krótkiego spotu reklamowego który powstał dzięki inicjatywie wielu przyjaciół psów, którzy bardzo czynnie działają z nami na rzecz bezdomnych zwierząt. A więc, START - sobota - 28.04.2012 godz. 10.00 Świnoujście - plaża WOPR Zapraszamy wszystkich ! Przyłączcie się do nas - razem możemy więcej! Ultima modifica di Kana : 04-27-2012 a 12:24 AM |
![]() |
![]() |
![]() |
Strumenti della discussione | |
Modalità di visualizzazione | |
|
|