![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
no to spoko.... bo tak naprawdę to obawiałem się jakiejs reprymendy że psa nie pilnuje i zajada się sąsiadowymi gołębiami....
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
tak, wiem... i cała okolica w której mieszkam też wie... że pozostawione otwarte drzwi balkonowe czasem mogą pozbawić cię obiadu bo... przecież czasem pies się karmi..
![]()
![]() |
#4 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Gregor, mogę zrozumieć, że przeżyłeś stres.... gdy się pierwszy raz zobaczy swojego wilczaka z całym zakrwawionym pyskiem memłającym ścierwo, to trochę dyskomfort jest.... ale ten wyraz sukcesu i dumy na pysku....
Nie Jesteś w stanie upilnować wszystkich ptaków, zajęcy, koźlaków czy kotów...."Wola boska i skrzypce".... My się też nauczyliśmy, że jak "ogary poszły w las" to nie ma co nawoływać /i w stres popadać/... to bystre dziecko -trafi do domu....Nie boimy się też, że przytarga łosia czy dzika, raczej samotnego auta pędzącego po szutrówce.... A tasiora z pyska rzeczywiście lepiej wyjąć -nigdy nie wiadomo czy jakiejś egzotycznej "ptasiej grypy" nie przywlecze... ... Ale widok wilczaka w wyskoku i z sukcesem łapiącego >ptaka w locie< robi wrażenie.... ... Cholera...dopiero teraz pomyślałam, że czeka nas prawdziwe polowanie.... Ozzy rośnie....dwa wilczaki to już "myślenie zbiorowe"...o cholera!...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
"Coś" na pewno...
Ale takie raczej "frisbee-inaczej" w wydaniu >danse macabre<..... ![]() ... Nie ulega wątpliwości, że wilczak szybki i skoczny jest... ![]() ![]() ... Last edited by Puchatek; 30-05-2012 at 08:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|