![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Nooo, miot U rządzi!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Robimy ankietę?
![]() Już daaawno żadnej nie było ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ojej dziekujemy, Urcio sie az zaczerwienil
![]() No co tu duzo mowic ja tez uwielbiam ten miot (ale oczywiscie mam jeszcze sporo innych ulubiencow), ale zawsze brakuje mi zdjec rodzenstwa, Utukku na stronie hodowli ma ich sporo, ale reszta to raczej skromniutko. (Tu wielka prosba o zdjecia Ulaire ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Dzisiaj w koncu ladniejsza pogoda, a Urcio zamiast siedziec na zewnatrz grzeje sie w domku na fotelu
![]() ![]() ![]() "Ojej czemu budzisz?" ![]() Bo latwiej zasnac z pazurkiem w buzi ![]() ![]() ![]() ![]() Video wspomnienie, 4-miesieczny Urcio z naszym kochanym Morgusiem - za chwile minie rok odkad go z nami nie ma ![]() ![]() Last edited by avgrunn; 28-06-2012 at 15:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Wczoraj Smrodziacha odwiedzil kumpel Vuko, chlopaki prawie caly dzien ze soba lataly, a pod koniec Urciowi zebralo sie na zaloty
![]() ![]() Krotki filmik: No i jeszcze poranne zabawy z Lolkiem: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
K-Lee Family
|
![]()
No i Karolek zagryzł Urcia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Niestety
![]() ![]() Lolek taki maly i uroczy, spojrzy swymi wielkimi okraglymi slepiami to od razu chce sie mu wszystko dac, a tu taki szatan ![]() Nasmieszniejsze jest gdy Urcio sie bawi z nasza Lala, czyli radosnie sobie podgryzaja szyjki, a Lolek lata za Urciem i podgryza jego tylne lapki, Urciowy jest naprawde cierpliwym facetem ![]() Last edited by avgrunn; 24-07-2012 at 08:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|