Précédent   Wolfdog.org forum > Polski > Kluby CzW i prawo

Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy...

Outils de la discussion Modes d'affichage
Vieux 16/06/2012, 13h22   #11
Puchatek
Senior Member

Par défaut

1.GI jest do zebrania deklaracji i przekazania ich do ZKwP celem zaistnienia Klubu.
2.Właśnie nastąpił swoisty "przełom" -chcemy ustalić, jak wygląda kwestia jednolitości deklaracji-mnie osobiście zależy na tym by decyzję ZKwP mieć na piśmie /włącznie z zapewnieniami, że nie łamiemy prawa/ -nie życzę sobie brać udziału w czymś, co ze względu na prywatne animozje może w przyszłości być wykorzystane przeciwko GI, np. nielegalność deklaracji. Papier to nie tylko papier, to dokument na podstawie którego ma powstać legalny "twór", któremu nikt nie będzie mógł cokolwiek zarzucić.
3.Ja nie mam jakiejkolwiek inf z ZK. Nie wiem, jak pozostali członkowie GI czy KAW. Nie ukrywam, że liczę na "skrócenie drogi" poprzez członka GI Daniela, który jest aktywnym członkiem Związku.
4.Jefta, moim zdaniem lepiej być nadgorliwym niż zaniedbać choćby jeden przecinek. To nie zaproszenie na ślub -każdy dba o własne nazwisko i nie chce brać udziału w działaniach mogących bardziej lub mniej łamać prawo. Głupio by było, gdyby właśnie przez taki "przecinek" wycofano nam wniosek...
5."wyższość", "lepsiejszy" -jest demokracja, w naszym interesie jest jawność/uczciwość działań i traktowanie wszystkich równo. To wybory zdecydują kto kim w Klubie będzie, nie GI czy KAW.
Puchatek jest offline   Réponse avec citation

Outils de la discussion
Modes d'affichage

Règles de messages