![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
no w czampionach było gorąco
![]() ![]() w szczeniętach NUDA, Eetee pierwsza, mój Kurt drugi .... jak ZAWSZE ![]() ![]() gratuluje wszystkim !!!! ![]()
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Czy ktoś mógłby podać dokładniejsze wyniki.
Szkoda tylko, że nie według wzorca.
![]() |
#3 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Niestety, upal byl taki, ze nie zostalam na ocene suczek. Kolejnosc chlopakow mniej wiecej znam, ale dokladnych ocen nie
![]() Huan, odpadniecie Eligo jako pierwszego z tej stawki bylo szokiem nie tylko dla mnie, jak sadze, ale i dla wielu innych... Nie pierwszy to niestety kontrowersyjny werdykt i pewnie tez nie ostatni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Wybacz, na mlodziez w psach nie zerkalam, ale reszte stawek powygrywaly NAJSLABSZE samce. Najczestsza przyczyna dlaczego te dobre przegrywaly: zbiezny ruch. JASNE, ZE ZBIEZNY, bo to wilczaki, a nie owczarki!!!! Generalnie jesli jakis pies przegrywal to wlasnie dlatego, ze byl...lepszy niz ten ktory wygrywal... ![]() Wiem, ze po tej wystawie znika z ringow jeszcze jeden na serio fajny wilczak - trudno sie dziwic: ludzie maja oczy i widza co i za sprawa kogo sie dzieje. Z tego powodu ja bede pisac o kazdej FATALNIE saedziowanej wystawie, az sedziowie przeczytaja wzorce i mega WTOP nie bedzie....
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|