|   |   | 
| 
 | |||||||
| Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  26-11-2003, 12:51 | #1 | 
| VIP Member |  Happy Birthday!!!   Przed rokiem nad ranem przyszly na swiat nasze maluchy. Pierwszy wyrwal sie na swiat Aegis (o 6:13), ktorego narodziny mialam jeszcze szanse obserwowac (Jolka oczywiscie wybrala jedyny dzien w tamtym tygodniu, gdy musialam byc w pracy), jako czwarty pojawil sie Amber (7:41), a niedlugo po nim Andariel vel Pinky (9:20). Roznie bywalo i pojawil sie niejeden problem, ale co mnie najbardziej cieszy, to to, ze po roku nadal wiem, co dzieje sie ze wszystkimi maluchami, ze nadal jestesmy razem...           
				__________________ | 
|   |   | 
|  26-11-2003, 16:16 | #2 | 
| Member |   

Amber, Pinky i Aegis My również przyłączamy się do życzeń!!!!!       100 lat, 100 lat niech żyją, żyją nammmm........       Kornelia Sebastian i kudłacze Ps Napiszcie jak udały się imprezki urodzinowe. | 
|   |   | 
|  26-11-2003, 17:31 | #3 | |
| VIP Member |   Quote: 

__________________ | |
|   |   | 
|  27-11-2003, 01:11 | #4 | 
| Senior Member |   

DZIEKI!!!   O! to juz rok   Gdzie sie podzial ten slodki szczeniaczek??? Jak sie robi imprezke on line? Moze zrobimy??? Amber dostal pelna miche miesa, od rana slodkosci My torcik, no i jeszcze rano byla urodzinowa sesja zdjeciowa :P | 
|   |   | 
|  27-11-2003, 01:16 | #5 | 
| Senior Member |  ROCZEK!!! 

26.11.2003                                                                  Peronówka  Poznań Margo i Przemo Drodzy Rodzice! Dzisiaj mija rok jak brykam po swiecie. Przewaznie jest fajnie, ale czasami bywa nudno albo trzeba robic jakies dziwne rzeczy.Jak bylem w pierwszym domku to bylo super! Mamy po mnie sprzataly, jedzenia do oporu i moglem sobie wszedzie biegac. Potem byl nowy dom i nowe wyzwania. Jakies przedszkole, szkola... Masa nowych znajomych. Ale mam tez obowiazki . Musze pilnowac domu! Szczekac jak ktos idzie. Odstraszac inne psy. Poniewaz mam juz rok sam wysylam Wam moje zdjecia i pozdrawiam WASZ AMBUŚ ps. Od drugiej Mamy : Bardzo Wam dziekuje za ta ogromna radosc, ktora dal mi Amber ! To byl dobry rocznik. Zycze Wam zeby nastepny tez byl taki. Ela     | 
|   |   | 
|  27-11-2003, 18:46 | #6 | 
| Junior Member Join Date: Oct 2003 Location: Jura Krakowsko-Częstochowska 
				 |   

I my się dołączamy do życzeń dla Solenizantów!!!!!     No to jak koleżanki i koledzy z tą jutrzejszą imprezką w sieci?! Ktoś znalazł skuteczny sposób na wznoszenie toastów? :drink3 | 
|   |   | 
|  27-11-2003, 23:25 | #7 | 
| VIP Member |   

No troszke mu sie uroslo....       
				__________________ | 
|   |   | 
|  28-11-2003, 12:47 | #8 | 
| Member |   

Retyście jaka postawa, jakie piękne oczka ... Bursztynku jesteś piękny i taaaaaaaaki fotogeniczny (chyba, że to z pańci taki ekspert...). Nasz Taruś jakoś nie umie zaprezentować się tak ładnie (albo z pańciów to moćki bagienne). Kornelia | 
|   |   | 
|  28-11-2003, 13:05 | #9 | 
| Wilczasty : Foto |   

Pinki rowniez dziekuje za zyczenia a jej pancio pije zdrowie online za zdrowie wszystkich solenizantow     | 
|   |   | 
|  28-11-2003, 15:08 | #10 | 
| Junior Member Join Date: Sep 2003 Location: Poznań 
				 |   

taaa, no to miodzio, zdrowie Wasze w gardlo nasze       beowulfy z dwulatkiem+2tyg   | 
|   |   | 
|  28-11-2003, 22:25 | #11 | |
| VIP Member |   Quote: 
 No, przez internet to tak troche problematycznie...  A nie ma sie gdzie spotkac, by swietowac urodzinki w realu...   Pozostaje nam wiec jedynie:      :drink3 
				__________________ | |
|   |   | 
|  28-11-2003, 22:27 | #12 | |
| VIP Member |   Quote: 

__________________ | |
|   |   | 
|  28-11-2003, 22:47 | #13 | 
| Junior Member Join Date: Sep 2003 Location: Poznań 
				 |   

ha, do 3lat mam ciche przyzwolenie, mozemy nawet zaokraglac do doroslych   )) (pewnie to przejdzie po pierwszym miocie...) | 
|   |   | 
|  29-11-2003, 11:06 | #14 | 
| VIP Member |   

Taka cisza...  Po wlascicielach Harrego i Halli ani widu ani slychu - ci to musieli wczoraj balowac!     
				__________________ | 
|   |   | 
|  29-11-2003, 16:52 | #15 | 
| Wilczasty : Foto |   

Jak tak skladamy toast to moze jescze za nowego brata w wilczakowej rodzinie     | 
|   |   | 
|  29-11-2003, 17:31 | #16 | |
| VIP Member |   Quote: 

__________________ | |
|   |   | 
|  29-11-2003, 18:30 | #17 | |
| VIP Member |   Quote: 

__________________ | |
|   |   | 
|  29-11-2003, 20:42 | #18 | 
| Junior Member Join Date: Oct 2003 Location: Jura Krakowsko-Częstochowska 
				 |   

No witamy po udanej balandze!!    Balety były i 5 kilo kurzych łapek zniknęło jak nic! No i toast, a jakże (przecież, że my nie te kurze łapki ....   | 
|   |   | 
|  29-11-2003, 22:57 | #19 | 
| Member |   

Nasze świętowanie zostało podzielone: z pańcią przed południem (bo wieczorkiem dyżur) a pańciem po południu (bo przedpołudniem w pracy). Zaś razem świętować będziemy dopiero w poniedziałek, bo pańciu w sobotę skoro świt pojechał na akcję poszukiwawczą do Giżycka. Tak więc piesek ma trochę przerąbane, na zdjęcia i torcik parówkowy musi poczekać    , póki co wystarczyć muszą nowe zabawki ...  . Kornelia | 
|   |   | 
|  30-11-2003, 13:53 | #20 | 
| Senior Member |   

Najlepsze zyczenia dla Halci i Taro     Roscie duzi, piekni i madrzy   | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |