![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
ja odpisalam juz na to
![]() ale Pavel kedy pies z 70-73 cm jest mocnejszy i troche ciapowaty- to ok ale kedy takim jest pies z 66-68 cm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Ja postawiłem pytania. Nie odpowiedziałaś na nie
![]()
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
jakie pytanie? oraz nie na pana pytanie odpowiedz byla
![]() bajka - dokladne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Myślałem że ten "Pavel" to ja .... Przepraszam
![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
to co do Pavla to Pavlu a co przed tym to do posta na gorze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tmave Zlo
|
![]()
Teraz to ja się sama złapałam na fakty i mity.
Mamy Znajdę. W typie owczarka niemieckiego (owczarkarze mówią, że wypisz - wymaluj - ONek) taki typowy do bólu zębów. Trzymana dość szczupło, wyraźnie niższa i "na oko mniejsza" od Dewi. Moja odpowiedź dla weterynarz pytającą o wagę Znajdy w celu przepisania dawki - ok - 20 no może 23 kg psa, skoro Dewi to 30 kg. Namówiłam jednak wypłosza do wejścia na wagę i umarłam - 29 kg psa! No jakim sposobem to ja nadal nie mogę uwierzyć??!!! To tyle na temat wniosków z obserwacji - bez rzetelnego pomiaru nie pojedziemy a mity wśród faktów będą się miały coraz lepiej.
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Basta (ON-o niewiadomo) malutka nie jest, ma ok 63cm w kłębie... byłam przekonana, że waży coś koło 33-35 kg, więc kiedy na wadze u weta pokazało się 28 kg to mi oczy wyszły na wierzch ![]() Ach te stereotypy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|