|
|
|
|||||||
| Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
W sumie to przydalby sie jakis wilczakowy sw. Mikolaj
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
No przydalby sie gdyby nie to ze nam aparat umarl to bym wyciagnela czape i zrobila, ale coz mowi sie trudno
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
Daloby sie zrobic
|
|
|
#4 |
|
Distinguished Member
|
Ostatnia okładka najlepsza. Smok jak chcesz to Ci mogę jakąś ładną mikołajową czapeczkę machnąć, tylko zdjęcia bym dużego potrzebowała Liskamma.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
K-Lee Family
|
Ejjj ale biały jest klasyczny, elegancki. Nie róbmy z kalendarza napaćkanego kiczu
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#7 |
|
K-Lee Family
|
Czarny to wiadomo, ale biały to też klasyka
Ale tak jak Sssmok napisała, biały pasuje do wszystkiego, wszelkie inne odcienie mogą zupełnie inaczej wyglądać na druku, ecru może wyjść żółtawy itp, więc może nie pasować do kolorów ścian. Ja właśnie będę mieć ściany ecru, więc mi by się zlewało Ale to tylko mój punkt widzenia, i tak wszystko zależy od autora, który to wszystko robi nam za free, poświęca własny czas, więc nie ma marudzenia |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
Quote:
![]() A co do mikolajow i gwiazdek serio na swieta nie chcesz? ja tam lubie ten swiateczny kicz, w tym roku Smrodziach dostanie nawet obroze w mikolaje
|
|
|
|
#9 |
|
Koneko-chan ^ ^
|
Vuko (Geirrod) w mikołajki ma urodziny (3-cie) i zawsze co roku ma zdjecie w czapeczce Mikołaja i krawacie,patrz galeria Geirrod Braterstwo Wilczaków
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|