|   |   | 
| 
 | |||||||
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  10-12-2012, 18:43 | #21 | 
| Forest Hood |   

Piękne małe kreciki   Jeszcze raz gratulujemy   | 
|   |   | 
|  10-12-2012, 21:16 | #22 | 
| Wilcza Saga Join Date: Jul 2007 Location: Częstochowa/Rzeszów 
				 |   

Gratulacje ogromne! I duuużo zdrowia dla małych i Lu.    | 
|   |   | 
|  10-12-2012, 21:21 | #23 | 
| Senior Member Join Date: Feb 2010 Location: Warszawa 
				 |   

cudne   !!!!!!!!! gratulujemy ogromnie i prosimy o zdjęcia, zdjęcia i jeszcze raz zdjęcia  !!! | 
|   |   | 
|  10-12-2012, 23:24 | #24 | 
| Lesny Kamrat Join Date: Sep 2003 Location: Prószków k. Opola 
				 |   

Serdecznie gratulujemy, dużo radości życzymy i dobrych domów dla szczeniaczków | 
|   |   | 
|  28-01-2013, 22:38 | #25 | 
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   

Ale zleciało  Za około tydzień nasze dzieciaki rozjadą się do nowych domów, to może czas najwyższy się nimi trochę pochwalić i przedstawić  no to po kolei: panieneczki: BŁYSKOTKA BELLATRIX  BURZA (hehehehehe,ta to umie zapozować  )  i młodzieńcy: BLUSZCZ  BRZASK  BOHATER  BAZYLISZEK  No i niedługo czekamy na fotki z nowych domów, bo niektórzy to tacy w forum uczestniczący, nie?   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|   |   | 
|  29-01-2013, 11:59 | #26 | 
| Senior Member Join Date: Mar 2011 Location: Trójmiasto 
				 |   

Juz wiadomo kto gdzie pojedzie?

__________________ Ja & Urciowaty | 
|   |   | 
|  29-01-2013, 13:41 | #27 | 
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   

Już tak  Błyskotka Bellatrix  jedzie do Stargardu  , Burza przenosi się do Włoch i będzie miała blisko do taty, tak samo jak Brzask który będzie mieszkał w tamtych okolicach, najdalej jedzie Bluszczyk, bo do Hiszpanii, Bohater zamieszka trochę w Olsztynie a trochę w Gdyni, a małe, brzydkie i czarne, czyli Bazyliszek zostaje z nami   Na każdego malucha czeka już w domu przynajmniej jeden wilczak z wyjątkiem Bohatera, ale liczę, że nadmorskie towarzystwo wspomoże Orlosa i Bohatera (Orlosa dobrym słowem a Bohatera bęckami od wilczakowej starszyzny jak będzie trzeba - albo odwrotnie  )  Zaopiekujecie się tam naszym małym burym kochanym Bohaterkiem nad morzem?   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|   |   | 
|  29-01-2013, 13:49 | #28 | |
| Senior Member Join Date: Mar 2011 Location: Trójmiasto 
				 |   Quote: 

__________________ Ja & Urciowaty | |
|   |   | 
|  29-01-2013, 14:05 | #29 | 
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |   

Garudka rowniez sie zaopiekuje    | 
|   |   | 
|  29-01-2013, 14:18 | #30 | 
| Member Join Date: Feb 2008 Location: Stargard 
				 |   

Szkoda, że Bluszczyk tak daleko jedzie, mam do niego wielki sentyment   ALe myślę, że będę miała okazję go podziwiać chociaż na fotkach. Błyskota będzie mieszkała z Sheyem tylko zastanawiamy się z Marti co powiedzieć chłopakom- że mają siostrzyczkę czy że z duchem czasu idąc, że zaadoptowaliśmy im córeczkę   | 
|   |   | 
|  29-01-2013, 14:31 | #31 | |
| Junior Member Join Date: Dec 2011 Location: Gdynia / Olsztyn 
				 |   Quote: 
 A co do mej skromnej osoby, to z chęcią będe brał lekcje od wujków i cioć   | |
|   |   | 
|  29-01-2013, 16:29 | #32 | 
| Member Join Date: Mar 2011 Location: Świętokrzyskie/Kraków 
				 |   

Nono, światowe towarzystwo będzie   Już tutaj zapowiadam, że czekam z NIECIERPLIWOŚCIĄ na dużo zdjęć pięknotki Błyskotki i pięknisia Bohatera.... DUUUUUŻO... i CZĘSTOOOO  Tak czułam, że Bazyliszek zostanie u Was  Nie mogę się doczekać kiedy zobaczę pięknisia małego   | 
|   |   | 
|  29-01-2013, 18:43 | #33 | 
| czuły barbarzyńca Join Date: May 2010 Location: miastowieś S-łomianki 
				 |   | 
|   |   | 
|  30-01-2013, 10:49 | #34 | 
| Member Join Date: Feb 2008 Location: Stargard 
				 |   

Ja też    Ale wybór był pewnie ciężki. Każdy z chłopaków ma to "coś". Ja bym z tej czwórki wybrać nie mogła. Choć serce skradł mi Bluszczyk   | 
|   |   | 
|  30-01-2013, 14:39 | #35 | 
| Junior Member |   

ja też jestem fanką Bazylego  rzuca czar! szczęśliw(k)ości w nowych domkach, a Bohatera przyjmiem jak swojaka!  zaraz jakiś chrzest trzeba będzie złorganizować!  tym bardziej że pojawiło się trochę "świeżynek" w okolicy!!   | 
|   |   | 
|  04-02-2013, 14:59 | #36 | 
				 |   

Bardzo Wam dziękuję nadmorskie Ciocie i Wujki za objęcie opieką małego Bohaterka  Chłopaki są już na miejscu  Bardzo dziękuję Ulvarkom, że maluch sobie tak komfortowo z Wami mógł jechać i Ulvarek się podzielił miejscem z malcem  Mam nadzieję, że nie rozrabiał za bardzo  ? Wczoraj tez pojechała Błyskotka w obstawie Sheya i Narsila  Rybka, Marti, napiszcie jak tam mała i chłopaki  Dziś rano pojechały też nasze "zagraniczne' dzieci. Z tatusiem  i babcią którzy przyjechali w odwiedziny pojechała do domu Burza i Bluszczyk, który z tatusiem jeszcze przez tydzień pomieszka, no  a potem wyjechał Brzask, po którego też przyjechała wilczakowa koleżanka, żeby się mu w drodze nie nudziło  Wesoło mieliśmy przez weekend  Dziewczyny teraz odsypiają, a Bazyliszek oficjalnie ogłosił, że koniec wersji demonstracyjnej: zeżarł podłogę, zabrał się za materac i koci drapak i teraz odsypia  Niech mi ktoś powie, co mnie podkusiło,żeby tą małą pokrakę zostawić, bo ja nie wiem?  ps. makota, niech się młodemu skończy kwarantanna, to przyczłapiemy na Błonia zapoznać pokrakę małą z krakowskimi wilczakami   
|   |   | 
|  04-02-2013, 18:13 | #37 | |
				 |   Quote: 
  (od czasu do czasu) | |
|   |   | 
|  05-02-2013, 04:35 | #38 | |
| Member Join Date: Mar 2011 Location: Świętokrzyskie/Kraków 
				 |   Quote: 
  Mam tylko nadzieję, że Cresilek go nie zgniecie, bo się bydle strasznie niedelikatne ostatnio zrobiło   | |
|   |   | 
|  05-02-2013, 15:05 | #39 | |
				 |   Quote: 
      Słyszałam, że Bies woli facetów, ale toż to dziecko jeszcze   makota, spoko, spoko, mniej delikatny niż jego własna matka, to chyba być nie może   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni Last edited by Bajka; 05-02-2013 at 15:19. Reason: literówka | |
|   |   | 
|  05-02-2013, 15:11 | #40 | 
				 |   | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |