![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilkokłak
|
![]()
He, przyszło mi do głowy; że skoro oni bez porozumienia zmieniają projekt, to klient może bez porozumienia zmienić... cenę.
![]() (Oczywiście to żart; nie chcę Ci Ssmoku przysparzać już dodatkowych kłopotów, ale trzeba przyznać, że brzmi to dość logicznie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Tez o tym myslalam, ale sprawa jest troche skomplikowana, wiec dalam spokoj...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Brakuje mi adresu Dariaska i Wondery - poprosze na priw
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilkokłak
|
![]()
Właśnie otrzymałam kalendarz.
Dzięki Ssmoku, odwaliłaś kawał porządnej roboty! Niestety drukarnia nie. ![]() Tę pierwszą stronę da się przeboleć, nie wygląda nawet źle. Ale największym grzechem - w zasadzie dyskwalifikującym - jest to, że drukarnia pozmieniała sobie formaty zdjęć, normalnie "po chamsku" je spłaszczając. :/ W efekcie na wielu zdjęciach nasze wilczaki wyglądają na "z leksza" zdeformowane. :/ Sprawdziłam jeszcze raz na zamieszczonych w tym topicu wzorach; są OK! W dodatku część przeznaczona na zdjęcia wydaje się być wyraźnie większa od części przeznaczonej na kalendarz. W wersji drukowanej zdjęcia to połowa strony, co osiągnięto przez ich ściśnięcie... Nie cierpię fuszerki. :/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
No niestety to jest to o czym pisalam. Jesli nie pasowal im format to mogli zadzwonic i poprosic o inny, a nie rozciagac zdjecia w taki sposob. To byla pierwsza rzecz, ktora mi sie od razu w oczy rzucila. Ale mozna bylo sie z nimi uzerac i czekac na kalendarze w nieskonczonosc. Wiecej z uslug tej drukarni nie skorzystam.
Druga sprawa to koszty przesylki - niestety wyszly wyzsze. Bede dzisiaj wszystko wyliczac i robic skany potwierdzen nadania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilkokłak
|
![]()
Przykro mi Ssmoku ze względu na Ciebie; miałaś z tym (i masz dalej) kupę roboty (i pewnie też trochę nerwów), a tu jeszcze efekt nie taki, jak planowany, no i zrzędzenia zamawiających trzeba wysłuchiwać.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
[quote=sssmok;
Druga sprawa to koszty przesylki - niestety wyszly wyzsze. Bede dzisiaj wszystko wyliczac i robic skany potwierdzen nadania.[/quote] Ja uwierzę na słowo ![]()
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|