![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Bardzo fajny pomysł
![]() ![]()
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
"Like it!"
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Oskar jest jak najbardziej spoko, ale wiecie co mi sie marzy...by zaczac takie seminaria od Hartla...
Zapytam czy istnieje mozliwosc, aby mozna go bylo dowiezc na klubowke...
![]() |
#4 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Margo zapytaj!!! Byloby SUPER!!!
Ja mam pewnie najblizej, ale niestety nie mam odpowiedniego auta, wiec w trasnsporcie nie pomoge ![]() W takim wypadku im szybciej tym lepiej czyli jeszcze ten rok? edit Pojawil sie glos, ze takie seminaria na sucho to nie bardzo. Gdyby prowadzacy chcial to moge udostepnic swojego psa do przykladowej oceny Last edited by jefta; 23-01-2013 at 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Rewelacyjny pomysł!!!!!
Margo porozmawiaj z panem hartlem!!! Może nawet ja przyjadę!!! Opole - w kwietniu?? To mamy mało czasu.
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Nam też pomysł się podoba, rozumiem że w tym roku się nie uda, czy się mylę? Czy coś nowego w tej sprawie wiadomo?
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Myśle że jest to dobry pomysł na przyszły rok. Wszystko mozna dograc i faktycznie zaprosic ojców rasy - To było bardzo interesujące spotkanie!!!
I wielu wilczakowców przyjechałoby choćby na takie spotkanie/ seminarium jako wolni słuchacze.
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|