![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ryjka wszedzie drze zielony, on jest najciemniejszy z ekipy, a na kolankach tuli sie chyba brazowy
![]() |
#2 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Zycie szczeniaczka.
Dlugi film z rozczulajacym zakonczeniem ![]() Podaj lape - pierwsze proby ![]() Takie tam... Socjalizacja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
I jeszcze dwa z dzisiaj:
Balwanek Wielka zla biedronka |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Przepraszam ze dopiero teraz ale WD jest ograniczony w podrozy, latwiej dzialac na fb
![]() Wiec tak, dumna jestem z wnusiow bardzo, maluchy fajnie reaguja na nowosci ![]() ![]() Tatus w weekend tez sie socjalizowal. Najpierw na wystawie (wystawowe foty by szasztin): ![]() (jakby ktos nie wiedzial kim jest ten popapraniec z jamnikiem to ja ![]() ![]() musialby byc przytulance ![]() ![]() A potem u znajomych zapoznawal sie z dziecmi bo kiedys trzeba: ![]()
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Przejrzalam reszte filmikow, no maluch zasypiajacy w misce to cos bardzo znajomego :P
![]() Niezla tam macie rozpizdziuche z maluchami, takie male Urcie, az jestem ciekawa jak Srodziach zareaguje na swe pociechy ![]()
Ja & Urciowaty Last edited by avgrunn; 11-02-2013 at 11:28. Reason: dodanie foty :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
5 tygodni
Zolta ![]() Brazowy ![]() Rozowa ![]() Zielony ![]() Czerwona ![]() Blekitna ![]() Pomaranczowa ![]() Granatowy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Jak one rosna, az nie moge sie doczekac zeby je wymiziac
![]()
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |