![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() wsio ![]() to co ja "umiem" i wykorzystuję przy Was to "pikuś".Będę musiał strzelić film z naszego placu z przeszkód.czasami mam ochotę gamoniowi pokazać samemu jak to sie robi ...i hop przeszkoda i skok . ale stara "rana wojenna" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
A tak a propo ludzkiego agility to bardzo fajna rzecz- bo pokazuje jak trudno jest zrozumieć psu co w rzeczywistości od niego oczekujemy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
raczej samemu . raczej dla rozrywki nie zawodowo. tak dla zabicia czasu, urozmaicenia,niesystematycznie.
czesciej wolę / wolimy=zmuszamy do wyjścia do lasu rower lub dłuuuuuuuuuuuuugi spacer . na plac jeżdzimy dalej raczej ale nia mamy takiego obowiązku , raczej profilaktycznie . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Najlepiej ćwiczyć dla funu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
czas czas czas ![]() ![]() ![]() ![]() doba musiałaby mieć .......... z 72 godziny . więc zawodostwo odpada . wybieramy las i naturalne wyzwania : -drzewa -ambony -kanały , bagna , cieki wodne pod drogą itd ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
A tu mam filmik z niedzieli od Graby
![]() ![]() Kulejący Aszczurex: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
K-Lee Family
|
![]()
Ja tam nie widzę, żeby kulała
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() Proszę bardzo ![]() P.S. Bardzo fajna różnica w realu pomiędzy szalejącymi na ringu "zajobami"/tu oczywiście z pozytywnym wydźwiękiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|