|
|
|
|||||||
| Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
Quote:
A za nagrodę dziękujemy -nagroda będzie fakt, że w ogóle dojdziemy do jakiejkolwiek mety......... No MUSI Ktoś z wilczakowców się zjawić -ja ze swoimi burymi za Was przecież wszystkiego nie załatwię. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
czuły barbarzyńca
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Kto z wilczakowców wybiera się na dogtrekking do Klewin?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ngi dhla
|
Aleście sobie wymyślili terminarz :-))
18.05.2013 - MP Dogtrekking Złoty Stok 15.06.2013 - Wystawa psów Kraków 21.09.2013 - Dogtrekking Wisła (Małyszomania)
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Nigdy się nie da zgrać wszystkich terminów idealnie - my musieliśmy dopasować terminy mazurskich dogtrekkingów do kalendarza Polskiej Ligi Dogtrekkingu oraz do kalendarza wydarzeń Partnerstwa Dzikie Mazury.
A to, że w jednym czasie są też inne imprezy to dobrze - ważne że się dzieje i jest w czym wybierać. Mnie to cieszy, mimo, że frekwencja na naszych zawodach może być przez to mniejsza. Zachęcam wszystkich do korzystania z wszelkich 'aktywnych' imprez, bo dzięki temu będzie ich jeszcze więcej. Gdy ja zaczynałam biegać z psami kilka lat temu, nie było takiego wyboru, więc taki rozwój sytuacji bardzo mnie cieszy :-) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
ngi dhla
|
Co prawda, to prawda. Żeby tylko jeszcze zimą było trochę więcej zawodów Psio/Narciarskich na południu. W minionym sezonie kiepsko, ale może... może. Gdybyśmy tu mieli takich organizatorów jak u Was, to ho ho :-))
|
![]() |
| Tags |
| dogtrekking, liga dogtrekkingu, mazury, puchar mazur, zawody dogtrekkingowe |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|