![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
To był/y i atak/i na sędziego?.... No coraz lepiej. I pies szarpnął się też był?
I suka spyla. I pies bity. I szydercze filmiki nt. psów z traumą nabytą przez łajzy.... Stop! Zaczęłam się rozkręcać w wyliczankach..... ![]() Czy my prowadzimy obecnie off-rozmówkę o panu "Gie" i najlepszym psie(*) wszechświata czy już o kimś innym? O jakimś nieszczęśniku pastwiącym się na "braciach mniejszych" za swoją małość, który ma po prostu normalnego psa? Bo żem się już pogubiła troszku........ ![]() ![]() ![]() .... (*)-nadal kocham misie-patysie i wszystkie "ogonki" /no dobra, oprócz "nisko skanalizowanych" -ale to z kolei u mnie trauma ![]() ![]() .............................................. EDIT: O Matko jedyna!!! ![]() ![]() Last edited by Puchatek; 10-05-2013 at 19:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Ja opisze to tak - pies dorosl, pomyslal i widzi, ze on ma spodnie w tym stadzie. Poniewaz wymyslil sobie, ze musi chronic pana, wiec jako sedzia nie probowalabym nawiazywac blizszego kontaktu z tym psem, bo to dosyc ryzykowny krok. Cale szczescie widac, ze pan wie, ze pies miewa takie reakcje, wiec ew. proby blizszego spotkania sedzia-pies sa w odpowiednim czasie wylapywane.
Nie demonizuje tego - to nie jest jakas anomalia, ale smieszy mnie, gdy wciska sie ludziom historie o psie-dziecie-kwiatow... ![]()
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Dorzuce ci jeszcze Opole i psa "luzacko" uwiazanego do drutu potrzymujacego tasme wokol ringu. Pan prezentowal suke, a pies stal na dlugosc smyczy w ringu i dziamgolil... Gdyby wtedy nie spodobal mu sie jakis pies to bylby cyrk na calego...
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|