![]() |
![]() |
|
Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
ano je...
. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
to jedna z stenat a ine? suka moze mat stenata od 2 nebo viacej psov
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
takouto cestou by som zrovna neuvazoval...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
http://www.tobrok.sk
|
![]()
Mám zmiešané pocity. Ide o to, že NIKTO už nemôže povedať, že v CW sa nekrížilo s inými plemenami. Čo hnedé nosy a čisto biele šteňatá a podobne? snáď aj dieťa pochopí, že tam niečo nesedí. A vieš čo, ja sa klubu ani nečudujem, že zakázal chov na CW! Prečo? Tiež nechcem riskovať, že raz sa nám tu o 2 - 3 generácie objaví biele čsv alebo s hnedým nosom. Ako garant si chceme chrániť čistotu plemena. Osobne, nechcem sa ťa dotknúť, ale prečo tak strašne tlačíš svoje psy do šteniat? Aj Garona, aj Junu, aj Hermionu, najradšej by si nakryl všetky 3 suky Garonom v jednom roku... Nemyslím si, že toto je ten správny smer. Aj mňa by sralo, keby mám suku odpísanú, ale nesťažovala by som sa klubu, ale CHOVATEĽKE, od ktorej suku mám!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
ano ide mi o to, aby som mal na nej stenata, je to podstata chovu ak to niekomu uteka... garant plemena je iba politika, vobec ma to nezaujima... mam s petrom krotkovskym nejaky ciel, na zaciatku bol vyber jedincov, teraz ich chceme parit, ale tak sa mi zdá ze tomu nerozumies... ja nikomu mojich psov netlacim, su moji a potomkovia tak isto... nekomu ich nevnucujem, ale svoju robotu si presadzovat budem, ci uz na slovensku alebo v zahraničí
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
http://www.tobrok.sk
|
![]()
podstata chovu nie je PRODUKOVAŤ šteňatá
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
ked sa nebudu produkovat stenata, chov vykape... a okrem toho na slovensku je psov malo, takze by sa mali produkovat stenata...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|