![]() |
![]() |
|
Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
ked sa nebudu produkovat stenata, chov vykape... a okrem toho na slovensku je psov malo, takze by sa mali produkovat stenata...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
hmm nie vim aki to bude cel ked malo kto bude pouzyvat teh to stenat z teho to problemu. Issar mel aj ine vrhy a Flash ona ako hovorit sa aj na samoj SK neni po Alfi Vuk a je od pol brata Issara. z teho to DNA vypada ako od Issara tez. Ja videla v realu min 3 psy z vrhu Y a tez zadavala sebe pytane ci to je normalny CSV ( nie len eksterjerom no aj povahou) Ja ked mela take to suki nie chovala na nich. Neni to jedyne psy z takej to krvou od strony ojca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
to su uz divoke kombinacie... takto sa da spochybnit kazdy druhy rodokmen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
http://www.tobrok.sk
|
![]()
Ja sa ti nečudujem, že bojuješ za svoju suku. dal si dôveru chovateľke a ona ju zneužila. možno na nej fakt nič nie je, ale úprimne, zobral by si si šteňa ako tie čo sa narodili vo FRA? biele? alebo tie s hnedým nosom? Tak zobral? Veď sú tiež od Editiných psov
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
bojovat mozna za zdrave psa. A tu treba pozerat na buduce plemena, ja nie chcem mat bilych nebo cervenych sarloosotypa ceveckov z tymi problemami zdravia a povachi ake one maju. Je viacej zaujimavej starej krvi kterej ako to nikt nie vidi dnes a za 5 rokov bude znova plakat ze pre co tych to psov nikt nie uzyval. A do nich Crying wolfy nie idou- ich je dost a co dobreho dali do chovu? ja nie vidim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
ja som nevidel co robili vo francuzsku, takisto neviem aky psi v skutocnosti tam kryli... ja sa staram hlavne o seba, a moje zakladne tvrdenie je, ze sarloos by sa uz prejavil... toto mi este nikto nevyhovoril a tí co sa o to snazili, nemali ziadne argumenty... mne sa juna paci a hovorim ze jej rodokmen je v poriadku, stence sa mozu narodit a mozu sa aj porozovat, robit testy, avsak pokial si niekto mysli ze jedna babka povedala, a ja zlikvidujem suku tak je na velkom omyle... dobre viem ake su vztahy medzi chovatelmi, ze su poriadne nahovno, panuje tu zavist a nepriatelstvo
daiva konkretne akych na slovensku uchovnenych psov by som mal pouzit? ci clovek chce, alebo nechce, musi uznat ze sa u edit najdu aj kvalitne jedince... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
http://www.tobrok.sk
|
![]()
kvalita nespočíva len v exteriéri.
|
![]() |
![]() |
![]() |