|
|
|
|||||||
| Googlemap ME | Registreer | FAQ | Ledenlijst | Kalender | Zoeken | Berichten van vandaag | Markeer forums als gelezen |
| Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
![]() |
|
|
Discussietools | Weergave |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Daniela ale tak ako to mas ty, tak by som bol rad aby to bolo aj tu.. Sama si napisala, beh nie je povinný, ale napriek tomu ho majú...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
http://www.srdcervac.wbs.
|
Pavol, ale já to chápu tak, že ty bys běh neabsolvoval, pokud by nebyl povinný?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Lenze keby to povinne nebolo tak Vy by ste mali vystavu bonitaciu a rtg. Ale Vam by asi uplne postacoval rodokmen
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Daniela - slobodne by som sa rozhodol, ide mi o to, aby to nebola podmienka...
Frederika - nemusite sa starat co by mi postacovalo, zvladnem to aj sam tiez sa nestaram do vasich psov... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
A co Vam tak strasne vadi na tom, ze je to podmienka? Jw taka strasne obmedzujuca? Do mojich sa nemusite. U mna nie je podozrenie na krizenca
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Frederika - nemám len junu, ale aj ambru, brita, garona a perlu... takze to len tak na uvod ano ta podmienka je diskriminujuca a obmedzujuca pre vela ludi, nie len pre mna...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Brit je bez pp. A uz Vam podla mojich info stihol nakryt junu. Ci nie? Cim je diskriminujuca. Vzdy je moznost aby so psom bezal niekto inu. Ja som bola ba rizikovom tak som bezat nemohla. Tak bezal snubenec. Ak nie on tak by som vybavila niekoho ineho. Takze ziadna diskriminacia
|
|
|
|