|
|
|
|||||||
| Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Jak każdy wrzuci fotkę to nie będziemy w stanie zweryfikować czy się nadaje (zła jakość, za mały rozmiar) no i nie będzie jak ich ponumerować.
Myślałam bardziej o wrzuceniu fotek gdzieś (album gugla czy jakaś skrzynka mailowa) i potem wrzucenie ich jeden pod drugim z numerami i ankietą. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Wymiary są już podane przez Anule i każdy sam powinien sprawdzić czy jego zdjęcie ma odpowiedni rozmiar, i każda osoba wrzucająca swoje propozycję powinna numerować zdjęcia tak by była ciągłość (jeśli dwie osoby wrzucą zdjęcia w tym samym czasie i zdjęcia będą miały te same numery to zawsze można edytować posta)
Mi te rozwiązanie wydaje się najprostsze.
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Zakładając wątek do wrzucania zdjęć nie będziesz wiedziała ile zdjęć będzie docelowo, w związku z tym nie będzie możliwe zrobienie ankiety.
Druga sprawa- zdjęcia i tak będą musiały być pomniejszone, żeby były widoczne w poście i nie będzie można ich użyć do zrobienia kalendarza. Więc tak czy inaczej trzeba będzie oryginał dobrej jakości gdzieś posłać (na maila czy jakiś serwer). |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Zawsze można stworzyć nowy wątek z ankietą (ale fakt trochę się ich nazbiera
Ale jest różnica czy Anula dostanie na maila tylko 13 wybranych zdjęć czy 100 propozycji w oryginalnym rozmiarze.
|
|
|
#5 |
|
czuły barbarzyńca
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
mozna stworzyc wspolna poczte na gmailu podac wszystkim haslo i login i tam wrzucac wszystko
|
|
|
#7 |
|
czuły barbarzyńca
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
czuły barbarzyńca
|
I Rybka i Magda macie racje. Z jednej strony przyda sie weryfikacja techniczna na wstepnym etapie, a z drugiej i tak fotki trzeba przed wrzuceniem do sieci (na WD czy na gugla) pozmniejszac. ja moge to zrobic i sukcesywnie wrzucac zmniejszone foty na gugla, np ponumerowane, i do 5 osobnych folderow (wiosna, lato, jesien, zima, uniwersalne) i z każdego wybierze sie w wyniku glosowania po pare najlepszych fot.
Glosy mozna rownie dobrze oddawac w watku, w mailu, albo zalozyc wydarzenie na fejsbuku - jesli ktos ma problem z WD. Ale nie wszyscy sa fejbukowi... Moze to mozna tez sensowniej wymyslec - rzuccie jakies inne propozycje logistyki |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|