![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ok, złapałem focha na ten tendecyjny pottal... no ale nie mogę... tuz za miedzą odbywa się WORLD CLUB DOG SHOWS OF SLOVAK NATIONAL BREEDS i z polski jest jedna hodowla i jeden głupek... Czyli ja i Zack. ... a portal pałuje sie jakimiś regionalnymi wystawami.... No ajk to ma być droga do stworzenia klubu to gratuluję serdecznie
![]()
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]()
Gregor! Ulituj się! Nie pałuj......
Quote:
![]() Bo myśli Twej ulotnej nie uchwyciłam.... Za szybka była... >Jedna hodowla< to Ty, a >głupek< to Zack? Czy odwrotnie? Pogubiłam się troszeczku.... Ładne..... ![]() ... Jak się odfochasz, to napisz... ale "większymi literkami" i powolutku. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Grzegorz, daruj, ale już Cię za pomysł połechtano na fejsie
![]() Może wystarczy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Odrobina jadu aby krew szybciej krążyła i szpila by towarzystwo podudzić
![]()
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Nie podejrzewałam, że masz zadatki na trolla. Nie Ty..... nie każ mi przestać Ciebie lubić.....
![]() Oj, Grzegorzu.... chyba zbrechtać..... korektor pisowni włącz, bo cel odwrotny od zamierzonego..... ![]() ![]() ![]() .... P.S. I jak dla mnie możesz nadal sączyć piwo -przerażać, to nie przerażasz... wręcz przeciwnie: ileż radości nam dajesz przy tej jesiennej melancholii!... ![]() ![]() ![]() ![]() ... Czy żmija może zabić się własnym jadem? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Nikt nie jest doskonały, absolutnie nie maiłem na celu kogokolwiek obrazić, jeśli ktoś poczuł się urażony, to serdecznie go przepraszam.
![]() |
#7 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Trochę się czuję wywołana do tablicy wpisem Grześka. Ta jedna hodowla o której mówi Grzesiek to my. Dotarłby też Michał z Lunkiem, ale chłopakom auto w drodze do Bratysławy zaniemogło i na lawecie wrócili do domu.
Dzień przed wystawą był dla chętnych wykład Oskara Dory o wzorcu rasy - to tak odnośnie kształcenia. To była jedna z wystaw o najwyższej randze w rasie, bo jednocześnie i światowa i klubowa wilczaków. Około 100 psów zgłoszonych. Prócz Słowaków i Czechów byli Niemcy, Włosi, Austriacy, nawet Satu z Finlandii... Z Polski - jak wyżej. No szkoda... Jeszcze może o samej wystawie słów parę: super było! ![]() ![]()
![]() www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni Last edited by Bajka; 22-11-2013 at 11:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Niedostatkiem byl np (u czw wymagany!) brak mocno zaznaczonego stopu ![]() Kolorystyka wiekszosci pierwszych miejsc tez bardziej "wyprana" z barw (a nawet bialo-szara) niz wilcza.... Szczegolnie mocno widac to w psach. Co fajniejsze (poza trzema wyjatkami) zeszly z ocenami "bdb".... ![]() Ale faktem jest, ze na takie wystawy warto jezdzic. Bo prawdziwa ocena odbywa sie w nie ringu, ale poza ringiem... Quote:
![]()
Last edited by z Peronówki; 22-11-2013 at 23:07. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |