|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | ||
|
Junior Member
|
Quote:
Andrzej, my hodowli nie mamy, chodziło mi o fb Wilka z Baśni
Amra Nemo Me Impune Lacessit Czarodziejka Belit Wilk z Baśni Last edited by Wonderfull Wolf ES; 02-05-2014 at 18:18. |
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
dziecięco dniowi i czarno biali:
Abis Akira Amra Czarodziejka Belit Cheitan Wondera reszta: https://plus.google.com/photos/10215...Kue0ZDDs8vB2QE DZIĘKUJEMY!!!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
Dziękujęmy pięknie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Dawno człowiek nie łaził po krzakach nieopodal Wisły, a tam takie cuda czarno-białe się wydarzają.....
Zdjęcia piękne i pięknie oddają urodę "ogonków". Wszystkie wilczaki -w równej mierze- wyjątkowe i niepowtarzalne. Czarodziejka, jak widać, już oczarowała towarzystwo. A do Wondery, jak zwykle, machamy i pozdrawiamy. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
czuły barbarzyńca
|
Poprosimy następną razą psacer z nami... Tęsknimy, mimo ogromu atrakcji i kalejdoskopu zmian wszelakich...
PS. Łapiemy codziennie kleszcze, mimo niezawodnej dotąd obroży foresto - mam nadzieję, ze łapiemy je bez konsekwencji. Jak bylo dzisiaj nad Wisłą? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Nad Wisłą dużo wody i jakby kleszczy trochę mniej, przynajmniej u nas. Dziękujemy za spacer i miłe słowa pod adresem małej Belit
|
|
|
#7 |
|
VIP Member
|
Do głównego koryta Wisły nie dało się dotrzeć, po drodze jakieś pozostałości rozlewisk. Wróciłam ubłocona po całości (ślisko)! Do przyszłego weekendu powinno powysychać, a kleszczy faktycznie (tfu!tfu!) nie znalazłam.....
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| witam |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|