![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]()
Gregor, budź się i do kompa. Zjebka będzie.
![]() Po pierwsze: jest problem z pamięcią i logiką... temat wałkowany od dawna. Nawet mnie w głowie coś zostało chociaż stara już jestem... a Ty -młodziak i nic kompletnie??? Quote:
![]() I nie tup nóżką, bo się spocisz. ![]() Właśnie po to, by hodowcy tacy jak ten mieli motywację, by działać transparentnie. I jak widać, jakoś poskutkowało. ![]() Chociaż, na cholerę zamazuje się wyniki, to ja nie wiem... wisi mi, co jest do ukrycia w tym wyniku, bo swojego psa do krycia i tak nie dam, ale znając "spiskowe teorie dziejów" jakiś malutki "znak zapytania" u odbiorcy pozostał. Ech, Aniołku... CYta, CYta a NI rozuMI..... WD jest na etapie zmian. Gdybyś zerknął w tematy administracyjne wiedziałbyś, że nie tylko z "interpunkcją" są problemy do rozwiązania. Fakt, strasznie się to ślimaczy, ale "drgnęło". I jest nadzieja, że dojdziemy do momentu, gdy psy z potwierdzoną "czystością rasową" nie będą miały "interpunkcji". A za co? ![]() Pogięło Cię? Ty się lepiej zastanów, co powoduje /oprócz braku pieniędzy/, że ktoś zapiera się przed zrobieniem takiego badania u swojego psa... ![]() A robimy. ![]() A dziękujemy. ![]() Fajnie, fakt. ![]() ..... Ja Ci tak w tajemnicy powiem, nasz drogi GregorU, że ja to się dziwię, że Ty jednak Jesteś na WD... bo przecież jest konkurencja, która lubi "do serca przytulić" i pocieszenie dać i wiarę w serce wlać i otuchę. I Klub tworzą także. I u nich na forach taka jedność, miłość, braterstwo, wsparcie, i jedynie słuszna >droga ideologiczna< i "panteon" O-górów wskazujących w co ma się wierzyć i co myśleć, a Ty tutaj... ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz "spocznij". ![]() I brykaj na spacerek i niech przez cały weekend będzie Ci zielono. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Wstałem!
![]() ![]() A na dodatek mam to jak w banku! ![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
..........
Last edited by Puchatek; 01-06-2014 at 07:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() http://www.cswolfdog.cz/index.php/kl...2013-podskalie A tak serio: sorry, ale od dawna byla gadania, ze tak sie nad Wami znecaja i foch za fochem... Dlaczego trzy lata wczesniej nie zaproponowales Shaluce, aby jednym prostym posunieciem zakonczyla sprawe i uciela wszystkie spekulacje...??? ![]() Sorry, ale mam wrazenie, ze to MI bardziej zalezalo, aby oczyscic Twojego psa z podejrzen niz Tobie. Bo to ja pisalam do Shaluki jaka jest sytuacja i ze obecnie ma jeszcze szanse (jako jedna z niewielu wlascicielek CW) wyjasnic sprawe (bo ojciec Gisu to Slowak, ktorego wlasciciel nie ma nic do ukrycia, a nie jeden z psow Edith, ktora nie zezwala na badania ojcostwa swoich wilczakow)... No jest co gratulowac. Bo widac, ze sa w Polsce ludzie, ktorym zalezy na wilczakach bardziej niz ich wlasnym hodowcom/wlascicielom... ![]()
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|