Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Mimo téma

Mimo téma O všem a o ničem - aneb jak příjemně strávit volný čas...

Thread Tools Display Modes
Old 14-10-2006, 19:59   #11
Mirkawolf
Member

Mirkawolf's Avatar

Send a message via ICQ to Mirkawolf Send a message via Skype™ to Mirkawolf

Quote:
Originally Posted by Pavel
PS: Jen k příspěvku Mirky - ani Jody si Ruda nevzal pro svou potěchu. Pročpak se jí Stefanie zbavila ? Proč si pořizovala psa, když ho poté musela dát pryč ? Stefanie mi už také psala ale jasně jsem ji dal najevo, že se do celé záležitosti nebudu míchat. Ona si vybrala Rudu jako budoucho majitele své feny a tak by se i ona měla starat o komunikaci s ním. Pokud je tak nešťastná z toho, že jí Ruda neodpovídá, proč se nesebere a nepřijede osobně ? Pokud by mi tak moc o mého bývalého psa šlo, jel bych i na kraj světa. Myslím, že bývalá majitelka Jody má jen tendenci do svých problémů zatahovat ostatní.
Proc se psa zbavila a proc skoncil u Rudy, tady neresime. Proste me pozadala o pomoc a protoze ty a jini jste se tu zminili, ze jste u Rudy nedavno byli, tak jste tam mozna fenu mohli videt. Proto jsem to sem prekopirovala, aby lide, kteri mozna o fene neco vi, to rekli. Ja jsem fenu u Rudy nevidela ani jsem o ni neslysela, Stefanii osobne neznam a ani jejiho psa. Presto nevim co je spatneho na tom, ze se zajima o sveho psa a nevim, proc bychom ji nemohli poskytnout nejakou informaci, za predpokladu, ze o te fene nekdo neco vi.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules